- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Még egy kérdés:
Ezt találtam a Corsair oldalának fórumán az egyik topicban ahol a chippeket taglalják:
CM2X1024-8500C5D
........................XMS850Xv1.X...MICRON.........64Mx8...Rev.D
........................XMS850Xv2.x...Qimonda........64Mx8...70Nm
Honnan lehetne azt megtudni az enyémet vajh, melyik chippel szerelték? Vagy egyáltalán jó az amit nézek? a tipus az tuti hogy ez "CM2X1024-8500C5D" mert ezt irja a CPUz is, meg az everest is,,, Amit pedig a RAMjaim "előéletéről" tudni lehet az előző tulajától, hogy valamilyen gyári DELL gépből származik a Rampár...amennyire én utánna tudtam nézni ez valószinüleg a DELL XPS 720 tipusu gépe lesz.....de hogy milyen chippek vannak a RAMomon? -
twine
veterán
Szia
Köszönöm a választ....
Na ez a szinkron dolog nállam most egy sötét folt...most a procim 6*500-on szalad és igy van olyan a memok beállitásainál hogy "System memory multiplier (SPD)" ezt pedig 2,00-ra állitottam mert igy kapok kerek 1000Mhz-et a ramoknál(most ezen tudja a 4-4-4-12)
Eddig hetekig a procit 7*430-on hajtottam(3010Mhz) és akkor ha jol emléxem a "System memory multiplier (SPD)" 2,5-ön állt hogy 1075Mhz-en tudjon menni a RAM! Bármi másra állitva ezt a dolgot(2,4 vagy3,0 vagy bármi más) értelem szerüen elmebeteg órajeleket kaptama RAM-hoz...
Most akkor ez milyen arány is? Jól gondolom én hogy ezzel("System memory multiplier (SPD)" ) állitom az arányokat? Igen, sajnos vannak a tudásomban sötét foltok, de ennél azért tényleg többre vagyok képes...csak hát maradtak foltokA matek sosem volt az erősségem
A segitőkész jószándékért viszont hálás vagyok....
Üdv
Twine
Új hozzászólás Aktív témák
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Robogó, kismotor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Mobil flották
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest