- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Még egy kérdés:
Ezt találtam a Corsair oldalának fórumán az egyik topicban ahol a chippeket taglalják:
CM2X1024-8500C5D
........................XMS850Xv1.X...MICRON.........64Mx8...Rev.D
........................XMS850Xv2.x...Qimonda........64Mx8...70Nm
Honnan lehetne azt megtudni az enyémet vajh, melyik chippel szerelték? Vagy egyáltalán jó az amit nézek? a tipus az tuti hogy ez "CM2X1024-8500C5D" mert ezt irja a CPUz is, meg az everest is,,, Amit pedig a RAMjaim "előéletéről" tudni lehet az előző tulajától, hogy valamilyen gyári DELL gépből származik a Rampár...amennyire én utánna tudtam nézni ez valószinüleg a DELL XPS 720 tipusu gépe lesz.....de hogy milyen chippek vannak a RAMomon? -
twine
veterán
Szia
Köszönöm a választ....
Na ez a szinkron dolog nállam most egy sötét folt...most a procim 6*500-on szalad és igy van olyan a memok beállitásainál hogy "System memory multiplier (SPD)" ezt pedig 2,00-ra állitottam mert igy kapok kerek 1000Mhz-et a ramoknál(most ezen tudja a 4-4-4-12)
Eddig hetekig a procit 7*430-on hajtottam(3010Mhz) és akkor ha jol emléxem a "System memory multiplier (SPD)" 2,5-ön állt hogy 1075Mhz-en tudjon menni a RAM! Bármi másra állitva ezt a dolgot(2,4 vagy3,0 vagy bármi más) értelem szerüen elmebeteg órajeleket kaptama RAM-hoz...
Most akkor ez milyen arány is? Jól gondolom én hogy ezzel("System memory multiplier (SPD)" ) állitom az arányokat? Igen, sajnos vannak a tudásomban sötét foltok, de ennél azért tényleg többre vagyok képes...csak hát maradtak foltokA matek sosem volt az erősségem
A segitőkész jószándékért viszont hálás vagyok....
Üdv
Twine
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged