- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem is a-data vitesta extreme edition 800+ moduljaim (4 * 1 gb) vannak, és bár nem tuningolok, de alapon is állva hagyták a ''sima'' a-data és kingmax lapkákat...
(jó persze, azok kb. felébe kerültek...)
sőt pont ma teszteltem, hogy a normálban felismert bios beállítással (5-5-5-18) sem sokkal lomhábbak, mint a névleges 4-4-4-12 esetében (egyedül a késleltetés mutat érezhetőbb különbséget...)
szóval szerintem jók ezek az a-data vitesta extreme edition (800+) modulok
bár tény és való, hogy vannak még húzósabb, vagy jobban húzásra teremtett memóriák, amik árban is jelzik ezt a különbséget...
válsszon, ki mennyire akarja nyüstölni, és persze mit enged meg a pénztárcája...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged