Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
az én ramjaimnak mi a neve? pontosan úgy írtam be az adataimhoz, ahogy szerepel a topicjában is. azért azt még nem árt tudni mielőtt cserélnél, hogy attól hogy egy tesztben mennyit megy egy modul nem garancia arra, hogy ugyanolyan ram amit venne az ember szintén fog annyit menni... sajnos...
ezért mondtam azt, hogy reménykedem, hogy az enyém is a jól húzhatóak közé tartozik...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- ASUS ROG STRIX RTX X670E-F WIFI ALZA Garancia
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- ASUS ROG STRIX X670E-E GAMING WIFI - Garancia 2026.05.15.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezért mondtam azt, hogy reménykedem, hogy az enyém is a jól húzhatóak közé tartozik...