Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Polesz
addikt
Megjött.
Szóval érdekes dolog ez a tanulás/tanítás.
Bemegyek a suliba és közlik, hogy ez meg ez lesz az anyag. Mondjuk nem probléma, mert azért mentem, hogy tanuljak. Az viszont felettébb furcsa, hogy ha mindent megszeretnék tanulni legálisan akkor több százezer pénzt költhetek a tanulmányaimhoz szükséges programokra, amiket valószínűleg az életben nem fogok újra használni.
Nem tudom, hogy nem lehetne ezt valamilyen egyszerűbb licenszekkel, időkorlátos programokkal megoldani (ne adj isten free/gpl licensz). Szerintem egy 10-20 ezer forint még el is fogadható lenne egy-egy ilyen iskolai képzés keretén belül megszerzendő tudáshoz szükséges programokért. Ezért üdvözlendő a Campus licensz is, bár nem szeretem a Microsoftot és sem az üzletpolitikáját. A lényeg szerintem ott kellene, hogy legyen, hogy módszereket és szemléletet kellene tanítani nem pedig konkrét programokat.
Bár ez már nagyon off volt, de most kicsit dühöngök jól :(((
Aktív témák
Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest