- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Én is láttam már korábban, hogy a konzolos részen van topikja, de azután mindig itt reagáltam korábbi hozzászólásra.
Viszont MageRG figyelemfelhívásától
eltekintve is eldöntöttem már, hogy ha nem reagálok itteni korábbi hsz-re, csak valami miatt írnék a játék kapcsán, azt már a saját topikjában fogom megtenni. -
MageRG
addikt
-
Gothmog
senior tag
Az ER-ben (Steam szerint) nekem is van már 416 órám, és biztosan fogok még vele játszani a jövőben.
Viszont pont az ER-ben, egy-két máskülönben problémásabb ellenfélnél kipróbálva a parry-t jöttem rá, hogy tud ez szórakoztató is lenni.
Úgyhogy én bízom benne, hogy össze tudok barátkozni a Sekiroval.Azért szerintem egyszer sort kerítek a DS2-re is, de ez most így, egy DS3 végigjátszás, majd ER-ben szórakozás, végül Lords of the Fallen végigjátszás után erősen csalódás-szagú volt kezdésnek.
-
Gothmog
senior tag
Grat!
Midirt anno első körben én egyszerűen otthagytam ~a 12. behalásom után. A kamerával szívtam leginkább (lock-függő voltam akkoriban, az meg Midirnél eléggé... izé, bizonytalan), illetve volt majdnem siker, amikor egyéb okból szívtam meg (pár óránként előfordult egyszer-egyszer, hogy valamiért tálcára dobta a játékot a gép... na, mondanom sem kell, hogy a legjobbnak tűnő Midir ráfutásom alatt történt pont egy ilyen. Azt vette el végleg a kedvem tőle.)
Azután a közelmúltbeli végigjátszásomban, legnagyobb meglepetésemre elsőre lement. Pedig egy rakat támadását (szerencsére nem a leghalálosabbakat) beszívtam. Viszont türelmesebb voltam, igyekeztem a történet egy részét lock nélkül letudni, de úgy, hogy mindig a látóteremben legyen, és így végül annyira nem is volt vészes.
A múltkor nekem Gael másodikra meglett, ellenben most párszor elkalapált. De nem bántam, mert ellene nagyon élvezetes a harc. Valahogy pont jó az üteme, a dinamikája, változatossága. (Friede-t azért jobb/élvezetesebb ellenfélnek tartom, még a "nemszeretem" második fázissal egyetemben is.)
-
Garsza
veterán
Na végig vittem a DLC -ket is. Midir 2. -ra meglett. Az előjátékal töbször kellett próbálkoznom folyton leestem.
Slave Knight Gael
10. Re lett meg. 9 próba a Lotric Ultragreat svordal. 10. Próba a Hollowslayer Greatsword -dal. Határ eset volt a mimic chestet már nem tehettem be a végén hogy több soult kapja. -
Gothmog
senior tag
Grat! Nekem a testvérek az első végigjátszás idején nagyon nehezen mentek le (most viszont elsőre).
Az alapjáték főbossát én mindkét végigjátszásomban a két dlc után ütöttem le, s úgy kiábrándítóan könnyű volt.
Az Ashes of Ariandel 3. fázisos bossa elég hírhedt/kemény, viszont cserébe szerintem nagyon élvezetes a harc ellene (ellenük). Na jó, a második fázist nem szeretem, de Friede jöhetne bármennyiszer, mert vele - legalábbis számomra - ritka nagy élvezetes az adok-kapok
A 2. DLC eleje majd ritka szivatós lesz, meglátod! De érdemes túlesni rajta, mert a Ringed City rész, amellett, hogy megmarad a szivatás faktor, nagyon hangulatos szerintem. PLusz a DLC végi boss is nagyon faintos szerintem.
-
Gothmog
senior tag
Gratulálok!
Nekem pedig az imént elsőre (hurrá!!!) lement Midir! Iszonyat nagy mumusom volt a múltkorról, akkor sehogy sem bírtam vele, otthagytam két nap után. (Egyetlen Fromsoft bossom, amit otthagytam.) De most törlesztettem.
(Ráadásul úgy ment le, hogy a kritikust sem tudtam beütni neki, mert pont akkor rogyott össze, amikor a lila ködfigurákat már megidézte, így azok elől kellett elugrálnom, és nem értem vissza időben a fejéhez.)
Igaz, estusom nem maradt egy darab sem, tehát nem sokon múlott. (A tüzes támadásait mind el tudtam kerülni, mert azok durván az agyamba vésődtek, de a grabjét, a mancs- és farokcsapásait, a lerohanását mind beszívtam legalább egyszer...)
-
Gothmog
senior tag
Hát, sajnálom. Úgy látszik, mindenkinek van valami mumusa, és nálad (egyelőre) a Nameless King az.
Annyi jó van benne egyedül, hogy opcionális (ezt írta már más is), tehát simán ott tudod hagyni. (Legfeljebb az ember büszkesége szenved csorbát.) Én a The Ringed City DLC-ből hagytam ott így annak idején Midirt. -
Gothmog
senior tag
Csináld meg a kastély, míg el nem jutsz a grand archives-hoz (boss után lesz közvetlenül).
Én ekkor - az Archivest későbbre hagyva - elmentem Archdragon Peak-re. Ott lehet találni talán két titanite slab-et is, illetve találhatsz olyan ashes-t, amely után a néne árulni fog már chunk-okat is végtelen mennyiségben. De a Lothric kastélyban (a Grand Archives előtti bossig vezető részen, illetve az Archdragon Peak területen is össze lehet szedni chunkokat szép számmal, bármifajta farmolás nélkül
). -
Gothmog
senior tag
No, haladtál azóta?
Nekem lementek a Lothric tesók is az imént. Megvolt az elégtételem, mert ezúttal elsőre sikerült a harc. Anno ők voltak az alapjáték mumusai nálam - többet haltam rajtuk, mint az összes többi bosson együttvéve (12 vagy 13 halállal mentek le anno, már nem emlékszem, bár vszg beírtam ide, így ki is kereshetném, ha nem lennék lusta hozzá
)Nem volt szép küzdelem egyébként, mert az elegáns elgurulgatások és jó időzítéssel elhelyezett vágások helyett kb. izomból ütögettem, majd vonultam visszább gyógyulni mindig, ha én is elég sokat bekaptam. Annyi, hogy ismertem/emlékeztem a veszélyesebb dolgaira, így azokat azért igyekeztem elkerülni. No meg a második fázis egyik buktatója is bevésődött az eszembe a korábbi találkozás után.
Az alapjáték főellenfele előtt én most sorra veszem a két dlc-t. (Egyébként, ha a játék főképernyőjén ott szerepel balra fent az Ashes of Ariandel, illetve a Ringed City kiírva, akkor a te verziód is tartalmazza a kiegeket.)
-
Gothmog
senior tag
Szerintem írtam is korábban, hogy parryvel elvileg könnyű, de én sohasem használom, csak gurulgatok. Így extrán izgalmas, de én tényleg élvezem a bajnok Gundyrt! Akár én győzök, akár ő, a csata mindig rövid, de iszonyat pörgős és adrenalin pumpáló

Közben nálam lement a Nameless King, de ezúttal lényegesen nyögvenyelősebben mint anno. Kb. a hatodik vagy hetedik próba volt csak sikeres, és akkor is volt egy-két olyan momentum, amikor hajszálon függött az életem. Ráadásul anno a királyt (a második fázist) elsőre lenyomtam, valahogy iszonyat éreztem, mikor kell dodge-olni/minden húzásom bejött. Most viszont a sárkányon lendültem túl viszonylag könnyebben (volt két ráfutás, amikor azért ott is megbucskáztam az időnként bénázó kamera/lock miatt), ellenben a Nameless King szétalázott vagy háromszor, mire érezni kezdtem, s akkor végül sikerült is.
Mindenesetre ez a (heavy infused) exile greatsword a sebességéhez képest iszonyat nagyokat tud ütni, de ahhoz képest, hogy kétkezes nagy kard, megdöbbentően kicsi a reach bizonyos mozdulatoknál. (Az előző végigjátszásomban használt claymore kisebbeket ütött, de annak egy álom volt ehhez képest a move setje és szvsz szerintem a reach is jobb volt ott valamivel.) -
Gothmog
senior tag
-
Gothmog
senior tag
Nekem a múltkor és most is az Oceiroshoz vezető rész volt a nehezebb (rohadt Pus of Man-ek...).
Emlékszem, első végigjátszásnál az első fázisa volt nagyon egyszerű, míg a másodikban összevissza vergődött, és hol üldöznöm kellett, hogy bele tudjak ütni, hol meg menekülni előle
Most valahogy fordítva jött ki: az első fázisában kétszer is olyan fagyot teremtett maga körül, hogy még éppen időben hátráltam ki belőle, míg a második fázisba érve kb. kétszer kellett elvetődnöm előle, máskülönben a hátsó lábai környékén állva pár másodperc alatt szétcsaptam.Mindenesetre innen rögtön menj majd tovább az illúziófal mögött. Ismerős helyre fogsz érni (bár más idősíkban?), és ott lesz a tutorial boss megint, akit említettem, persze immár nem az ergya verziója. Nekem a kedvenc bossom a DS3-ból (még a két dlc-ben van egy-egy boss, aki hasonlóképpen tetszett). Nem túlbonyolított, de kegyetlen intenzív. (Sokan parryzik, de én csak vetődgetek, és úgy löki fel az adrenalint az emberben, de kőkeményen. Főleg a fázisváltása után. Ahogy anno a theVR-os srác (Pisti) ordította: ez egy nindzsa!
Tényleg az, még ha külsőre nem is úgy néz ki.) -
Gothmog
senior tag
-
Gothmog
senior tag
Én is az ER-rel kezdtem tavaly év elején. Estem-keltem
, az első tutorialon kívüli kisebb bossnál azt sem értettem, hogy ezt most miként verjem le, akkora tápnak tűnt, de ha nem adja fel az ember, bele lehet jönni. Ha az Abyss Watchersszel és most a Dancerrel volt csak gondod, akkor egyáltalán nem vagy gyenge - szvsz jól nyomod. (Nekem a mostani, második DS3 végigjátszásomban eddig a főtisztelendő atyával (Pontiff Sulyvahn) volt a legtöbb gondom - negyedikre lett meg. De Wolnirnál most például kétszer is behaltam, aki pedig tök ergya boss, és anno elsőre simán lehoztam.)De mint írtam, illetve alattam is megjegyezték, mindenkinek más. Meg persze fegyvertől/buildtől is függ. Az Astora mondjuk remek kard, mert dexre skálázva lesz egy bazi nagyot ütő, jó reach-csel rendelkező fegyvered. És ha lassúnak találnád bizonyos ellenfelek vagy bossok ellen, akkor még mindig tudsz mellette tartani valami villámgyors, dexre szintén remekül skálázódó pótcumót (pl. sellsword twinblades vagy a bandita tőrpárost).
Amúgy a Dancer után a Lothric kastély szivatós egy hely lesz! (Én rögtön elmentem az opcionális részekre, de a fő szál pályarészein ma mentem át, és míg a bossal ezúttal nem volt gondom - második nekifutásra már könnyen meglett mindössze két estusból -, az odáig vezető részeknél kis túlzással minden sarokra betettek valami genyóságot. De majd meglátod...)
-
Gothmog
senior tag
Hű, pedig szvsz ő nem túl bonyolult ellenfél. Néha suhogtat (kombóban), van egy hosszabb körbepörgős kombója is (ott jó messze kell lenni tőle, és akkor végig is nézheted az egészet nyugodtan
), meg van AoE-s cucca (de csak közvetlenül a közelében hat szerencsére). Amúgy pedig nyugodtan sétálgat, nem egy hiperaktív figura. Annyi, hogy figyelni kell mindig, amíg mondjuk a s*ggét paskolod
, hogy legyen stamina eldodge-olni, ha megunja, és odevág valamelyik kardjával. (Azokat elég szép ívben mozgatja, szóval kb. bárhol elér vele maga körül, ha nem gurul odébb az ember jó ütemben.) Persze már túl vagy rajta, és ez a lényeg.Máskülönben többeknek is komoly mumus volt, ahogy olvastam. (Én meg az első végigjátszásom idején egy olyan bossnál (Aldrichnál) akadtam meg először érdemben - kb. hatodik próbálkozásra ment csak le talán -, amin mások lazán átsétáltak. Szóval nyilván egyén- és buildfüggő dolgok ezek.)
Mindenesetre kíváncsi leszek, milyennek találod majd a
felturbózott változatát! Nekem az egyik kedvencem, de az egy igazi agresszív elmebeteg lesz, kb. másodperc nyugtot nem fog hagyni, főleg a fázisváltását követően. Nekem most (tegnap) első nekifutásnál egy ütés híja volt, hogy sikerüljön (volt még vagy 10 estusom, csak hát a rohadt greed... pont kifogytam a staminából, és őkelme brutál kombókat tud bevágni, így kb. fél hp-ról úgy kivégzett, hogy köpni-nyelni nem tudtam), majd másodikra már viszonylag simán lement. De az ott egy nagyon adrenalin pumpáló harc. Első végigjátszásomban is imádtam, és most is remek élmény volt!tutorial boss -
MageRG
addikt
Paskold a fenekét. A 2. fázisban hagyod hogy kipörögje magát, és ugyanez. Vagy ha nem érzed biztonságosnak közel maradni, akkor van néhány olyan mozdulata, ami után sebezhető. Egyébként darkra és bleedre érzékeny. Egy quality vagy pyro builddel, dark hand-et használva nagyon gyorsan legyőzhető. -
Gothmog
senior tag
Majdnem ugyanott járunk akkor. (Én tegnap ott fejeztem be, hogy lementem a Smouldering Lake-hez. A kriptát Wolnir kivételével letudtam.)
Ezek a kriptában ejtőző Carthus Shotel Skeletonok már az első végigjátszás idején is egyike voltak a kedvenc ellenfeleimnek, mert iszonyat jó a mozgásuk, a megjelenésük, a dizájnjuk! Most sem volt másképpen. Annyi a különbség, hogy anno a claymore-nak kicsit nagyobb volt az ütőtávja, így dodge utáni R1 rendre elkapta őket, míg most exile greatsworddel a dodge utáni R1-re szinte mindig a levegőt suhintottam csak meg
Mindegy, megszívatni nem tudtak, de míg a kétkezes ívelt kardot viselő verzióikat (azt hiszem, azok Carthus Gravewardenek) rendre le tudom csapni sebződés nélkül, ezeknél a shoteles/tőrdobáló csontkollekcióknál mindig kell az estus ivás... -
Gothmog
senior tag
+ az Ariandel DLC-ben (nagyon hamar elérhető a játékban, bár alacsony szinten csak saját felelősségre ajánlanám a hősködést a kiegészítő területén!) több ellenfél is nagy eséllyel dobálja.
-
MageRG
addikt
Undead Settlement, egy crystal lizard dobja.
Van az a rész, ahol egy Evangelist nyanya lövöldöz egy utca végéről. Ott az egyik oldalsó részbe bemész, és egy ilyen palló-állványzaton van. Asszem át kell ugrani, és szinte lehetetlen elkapni (quit-reload segít).
Vagy a nagy kardos csontik is dobnak ilyet. -
Bad Pritt
félisten
Nem fog működni. A játék utolsó harmadában megszerezhető viszont az Onikiri és Ubadachi páros, ami egy slotot foglal és egy katana+wakizashi párosból áll, az tulajdonképp tudja, amit szeretnél.
Ugyanúgy mint Elden Ringben itt is az lesz a leghatékonyabb, ami a legszimpatikusabb neked.
Katanákat sokan szeretik itt is, játék közepén elérhető a Washing Pole, azzal még én is bohóckodtam anno pvp-ben is, jó kis fegyver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Diablo IV
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4501, 100% AKKSI
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

eltekintve is eldöntöttem már, hogy ha nem reagálok itteni korábbi hsz-re, csak valami miatt írnék a játék kapcsán, azt már a saját topikjában fogom megtenni.
Úgyhogy én bízom benne, hogy össze tudok barátkozni a Sekiroval.
(Ráadásul úgy ment le, hogy a kritikust sem tudtam beütni neki, mert pont akkor rogyott össze, amikor a lila ködfigurákat már megidézte, így azok elől kellett elugrálnom, és nem értem vissza időben a fejéhez.)
Tényleg az, még ha külsőre nem is úgy néz ki.)