- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
-
LOGOUT
Aktív témák
-
Šolaire
veterán
válasz
LordAxwell #2600 üzenetére
Szia de van. Én lenyilaztam. Közelharcba ott még az elég kemény. Íjjal kb 5 perc meg 30,40 nyíl. Egyébként ott a liftnél van egy rejtett szint is rálépsz a liftre és nem mész le vele visszalépsz. A többi már adja magát le lehet majd ugrani.
-
ThySoul
senior tag
válasz
Azt meg se muszáj ölni
Nekem is rohadt nehezen ment, de simán elfuthatsz mellette és kinyithatod az ajtót -
weres78
senior tag
válasz
Van rá egy egyszerű "taktika". Ha van elég Dex a karakterednek, akkor íjjal le lehet szedni úgy, hogy a közeledbe sem tud menni. Legalábbis régebben le lehetett, azóta lehet javították a dolgot.
Amikor lemész a lifttel, nem mész be abba a hejségbe ahopl van ez a mob, hanem az ajtóból éppen rálátsz, rálősz, lövöd amíg tudod, majd spuri a lifthez... Aztán megint...
Nem túl elegáns, de ez is egy megoldás.
Jó a kard amit dob!Az előző boss amivel nem bírtál... Ott pedig nekem bevált ha mindig a seggében maradtam. Simán besétálsz a pelenkájához, és onnan csapkodod, semmit nem tud csinálni Veled. Amikor feidegeli magát és rádront, akkor pedig a mgefelelő ütemben el kell ugrani előle (oldalra!). Amikor fújja a jeget, akkor szintén bele kell állni a seggébe és hasogatni a pelenkáját. Ha elfogy a stamina, akkor értelemszerűen pihenni, sétálni közel az ánuszához ahol nem sebez.
Ha később újra csinálod jól jöhet...Amikor a lifttel felmész az óriáshoz, akkor a két szint között ki lehet ugrani (ott ahol beszél egy NPC), és ott is van egy külön kis terület. Találsz majd ott egy tüzes démont. Maradj távol tőle, hagy hogy az NPC segítsen leverni, Te pedig távolabbról szedegesd íjjal. A tűz amit tudsz ott szopó. Azon a területen is van egy-két értékes apróság...
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- EAFC 25
- sziku69: Szólánc.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest