Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Aktív témák
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
De megörültem, hogy van egy magyar fórum a játékkal kapcsolatban

Szeretnék segítséget kérni tőletek.
Most tartok NG+ vége felé, azaz a DLC-ig az összes Boss megvan csak a két kiegészítő van hátra. Eddig egy fullos Streght buildel mentem, úgy aprítottam végig a játékot. Eddigi DS-ekbe pedig Dex karakterek építettem, de most kicsit elkapott a kíváncsiság, hogy kipróbáljak valamilyen mágus karaktert és átskilleztem egy Faith alapú buildet néhány leírás alapján, de eddig nem győzött meg annyira
vagyis lehet vele aprítani, mobok nagyjából 1-2 villámcsapás, de a bossok nem lettek "könnyebbek". Nézegettem iylen-olyan OP videókat, hogy mágusokkal miylen "könnyedén" győznek le mindent a játékban, de nekem egyelőre nem sikerült eltalálnom.Tudnátok-e nekem segíteni, hogy rakjak össze valami faszántos PVE darálós karaktert.
Eddig így néz ki, szerintetek mit változtassak rajta, vagy jó legyen.

Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagyis lehet vele aprítani, mobok nagyjából 1-2 villámcsapás, de a bossok nem lettek "könnyebbek". Nézegettem iylen-olyan OP videókat, hogy mágusokkal miylen "könnyedén" győznek le mindent a játékban, de nekem egyelőre nem sikerült eltalálnom.