- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kychy
csendes tag
Üdv!
San2000: a dyndns-el nekem is volt gondom mert előzőekben mindenféle ingyeneset használtam. Ezek sajnos nem működnek vele. Viszont a D-Link szériaszámával lehet ingyeneset regisztrálni a dyndns.org -on! Nekem 2 hónapja hibátlanul működik FTP-re, Webfelületre, Transmission remote-ra.
Röviden 2 hónap után a routerről: Ingyen jó kis cucc, de valószínű hogy nem venném meg ha routert kellene vennem. Wifi képességek: hozza a megfelelő sebességet (amit a klienseim elbírnak) de lefedettségben jóval gyengébb mint az előző routerem (1043ND-openwrt). Pozitívum hogy telefonról 1080p 60fps videó akadás nélkül megy a TV-n ami 5Ghz hálozatra csatlakozik. Ez nem volt hibátlan 1043ND esetén.
Hiba nem volt vele, amit érdemes megtenni hogy fix IP-t adunk a fontosabb klienseknek, pl amit kintről elakarunk érni, nekem Raspberry Pi2-n Kodi fut és annak a telefonos távirányítója IP-hez van kötve, így ha lejárt DHCP lease time szinte minden új IP-t kapott.
Ethernet részét nem használom számottevően, NAS+Raspberry van csak rákötve.Összességében felhasználó barát, de aki Third party firmware-hez szokott annak kevés lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest