- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
Aktív témák
-
MoonFace
csendes tag
A probléma ismert, és minden i815-ös lapot érint nem csak a tiedet, ha Vortex2-es chip-pel szerelt hangkártyát akarsz életre lehelni benne.
Létezik megoldás a problémára, mégpedig a sok-sok install file között az egyik .ini fájl valamelyik sorát kell ki-REM-elni, holnapra megnézem neked melyiket (ha el nem felejtem).
Így már majdnem tökéletesen müködik, bár nálam az SB emulációt (és csak azt) továbbra is le kell tiltani (ráér a sikeres telepítés után), mert így meg a Video Overlay nem megy... :( -
Hacked_3933
csendes tag
válasz
Hacked_3882 #4 üzenetére
Nincs integrált hang és minden le van tiltva: 2 soros 1 párhuzamos port + usb
:0 -
Hacked_3882
csendes tag
letiltottál a BIOS-ban minden eszközt, amit nem használsz?
van alaplapra integrált hangkártya? -
Loader
tag
válasz
Hacked_3933 #1 üzenetére
Milyen windowst használsz?
-
Hacked_3933
csendes tag
Kovetkező a probléma:
Adott egy asus cusl2-c alaplap és egy diamond monster sound mx300 hangkártya.
Windows alatt nem muxik a sound blaster emulácio a mpu 401 és a game port.
Azt irja ki hogy tegyem a kártyát az elsődleges pci slotba, áttetem de ugyan ez a hiba.Probálkoztam IRQ allitással is de semm változás.Feltettem más drivert és biost is frissitettem de hiába.
Legyszi segitsen valaki!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest