Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz biker #2153 üzenetére

"Csak nem volt benne semmi olyan, amit tovább érdemes boncolgatni"
    Korábban nem értetted, miért nem jó az, hogy a kliensoldallal generáltatod le a stylesheeteket (bár nem is értem, hogy ennyi év tapasztalat után hogy nem tudod ezt megfejteni, nem túl bonyolult képlet), látszólag azt sem vágtad, hogy van watch-lehetőség, aminek segítségével különösebb probléma nélkül a fejlesztés során is folyamatosan lehet legeneráltatni a LESS-ből a kész CSS-fájlokat, problémáztál a szerverre való feltöltésen, mondván, ez túl sok kör, és még a gyorsítótárazáson is keseregtél, valamint úgy tűnt, hogy nem is igazán találtál végső megoldást a gondjaidra. Akkor hogyhogy nem érdemes boncolgatni? Ilyen alapon minek tetted fel a kérdést? :)

"A legtöbb kérdésre már írtam okfejtést"
    Csak kimagyarázásokat láttam, hogy miért nem jó, amiket javasolunk, miért élsz inkább az eddig használt módszereiddel, de cáfold, ha nem így volt. :)

"Ami az általam használt editorhoz van plugin, az less>css ès css minify, de nincs egyben a kettő :("
    És ki mondta, hogy feltétlenül az általad használt szövegszerkesztővel/fejlesztőeszközzel kellene generáltatni? Parancssorból ráküldöd a LESS watch-ot, meg a minify-oltatást, az meg csinálja a dolgát a háttérben, nem vagy a szerkesztődhöz kötve.

"Zipelősdi: a rendszer készítő azt találta ki, hogy az összes filet be kell zipelni, azt egy formon feltölteni, amit a rendszere használ utána vagy teszt, vagy élesben"
    Imádom az ilyen retardált megoldásokat, amiknek értelme nincs, de még legalább jól el is bonyolítják a munkafolyamatot is...

Új hozzászólás Aktív témák