- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
"Viszont akkor te(ti) a less fileokat sem töltitek fel"
Így van."itt meg valamiért követelmény"
Lehet, hogy azért (mert ha jól értem) külsősökkel dolgoztatnak, és egyszerűbb azt mondani hogy tölts fel minden forrásfájlt, mint hogy azt mondják hogy ide töltsd fel amit látunk, meg majd utána add oda a forráskódokat is."mondok jobbat, akit előttem meg akartak bízni, az szerzett egy css>less visszafordítót, és belemódosított a css-be, majd abból generálta vissza a less-t, lett amilyen lett
és ez persze nem tetszett nékik."
Hát ezt nem csodálomUgye less-nek pont az a lényege, hogy átláthatóbbá és könnyebben menedzselhetővé teszi a css "kódot". Egy ilyen visszafordítóval pont ez veszik el.
-
fordfairlane
veterán
Viszont akkor te(ti) a less fileokat sem töltitek fel, itt meg valamiért követelmény, tehát valamit csak csinálnak vele (még mindig nem válaszoltak, miért és mit töltenek be, sebíj, ráérek, van más munka)
Azt írtad, hogy a html-ben behúzod a less fájlt, meg valami less.js feldolgozót. Vagy az egy másik honlap?
A Less fájlt oda kell feltölteni, ahol a feldolgozása történik. Ez lehet a developer gép, lehet valami közbenső staging kiszolgáló, de akár a webszerver is. Sőt, ezek szerint a kliens is feldolgozhatja, bár ez nekem új.
Új hozzászólás Aktív témák
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest