Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
honda 1993
üzenetére
"pl ma írtok nekem valamit és elolvasom, az nem azt jelenti hogy ma fogom alkalmazni, mert lehet hogy 2 napig nem is foglalkozok a témával mert éppen nem vagyok otthon, vagy nincs rá időm.
Aztán amikor pedig leülök a gép elé, valószínűleg elfelejtem a dolgot"
Hát pontosan erről van szó, erről beszéltem.
Ha épp nem tudsz reagálni ezekre, meg nem is tudod kipróbálni, azzal semmi gond nincsen, de amikor mégis odajutsz, hogy lenne lehetőséged kipróbálni, amit javasoltak neked, akkor már nem nézed meg, sőt, elfelejted, aztán magadtól kezdesz el szenvedni pontosan ugyanazzal, amire rákérdeztél, és amire megoldásokat kaptál, tehát teljes mértékben értelmetlen neked válaszolni, mert úgyis elfelejted. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha épp nem tudsz reagálni ezekre, meg nem is tudod kipróbálni, azzal semmi gond nincsen, de amikor mégis odajutsz, hogy lenne lehetőséged kipróbálni, amit javasoltak neked, akkor már nem nézed meg, sőt, elfelejted, aztán magadtól kezdesz el szenvedni pontosan ugyanazzal, amire rákérdeztél, és amire megoldásokat kaptál, tehát teljes mértékben értelmetlen neked válaszolni, mert úgyis elfelejted.