Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Mindkettő, és egyik sem.
Én még nem határoltam el magam egyik oldalra sem, pedig el kéne, mert amíg mind a kettőt hajtom egyikben sem leszek kiemelkedő. Nem rég kaptam egy ajánlatot frontend pozícióba, talán egy picit közelebb is áll hozzám mint a szerver oldal. Ennek ellenére érdekel az is mi folyik a háttérben, így szívesen foglalkozok azzal is.
(#1394) Zedz
A JQuery pár éve istenkirályság volt, azóta viszont van HTML5 és CSS3, egy csomó alap dolog amire korábban JQ-t használtunk, már elérhető a használata nélkül, azok a dolgok pedig amikhez még mindig szükség van JS-re, az megoldható simán JS-el, feleslges overhead a JQ-t használni. Persze ezt nem lehet általánosítani, hasznos kis lib, de már közel sem annyira mint korábban.LESS vagy SASS/SCSS?
Szerintem a LESS egyszerűbb, könnyebb vele kezdeni, viszont épp ezért kicsit korlátoltabb is. Az SCSS nekem jobban kézre áll, sokkal áttekinthetőbb, kiforrottabb, saját függvényeket (akár rekurzív, vagy feltételhez kötött) írhatok, változókat használhatok, ésatöbbi. Ezzel még ugyan ráérsz, de ha majd ott tartasz, én a SASS/SCSS-t javaslom, aztán hogy majd neked akkor melyik áll a kezedre eldöntöd, sok különbség amúgy nincs. -
Jim-Y
veterán
Én enterprise környezetben egy hybrid html5 mobile appon dolgozom, de nem tartom magam frontendesnek, mert pl a HTML - hoz és a CSS - hoz csak nagyon alap szinten ertek, szóval magamat inkább web developernek nevezném. Mielőtt még valaki beszolna hogy az npm nem is build tool, azért írtam mert kisebb projekteknel az npm is simán lehet a build tool.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest