Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
honda 1993
üzenetére
"Ha nem működik akkor nem működik."
"Kipróbáltam úgy is hogy nem is írogatom, hanem mindent bemásolok És úgy sem jó. És ha bemásolva sem működik akkor pedig nincs más lehetőség mint hogy a kóddal van a baj."Oké ne haragudj, hogy segíteni akartam. Elnézés igérem többé nem fordul elő.
Annyit még hozzátennék: a line25 példát egy az egyben másolva pontosan azt kapom amit kell. Nem tudom hol rontottam el. Maximum 5 perc volt, de csak mert átírtam a menüket nehogy meg legyek gyanúsítva hogy az eredetit befotosoppoltam.Részemről lezárva.
Tehát összegzem: mindenki hülye, a kód szar, te vagy a király.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
honda 1993
üzenetére
Most komolyan, olvasd el, amiket írtál:
"Úgy ahogy kezdem megérteni a css és a html működését.
[...]
de valamiert az osszes kod rosz.
mindegyket megneztem,es sehol nem hibaztam.
olyan mintha a css nem is letezne.
"martonx kolléga előttem már említette, hogy némi ellentmondást lehet felfedezni itt aközött, hogy már kezded érteni a dolgot, de "valamiért az összes kód rossz".
Meg itt egyszerűen nem tudunk miben segíteni, mivel nem tettél fel értelmes, célzott kérdést, kitalálni meg nem tudjuk, hogy mit rontasz el.
Ha "olyan, mintha a CSS nem is létezne", akkor valószínűleg rossz fájlnevet adtál meg. Vagy ki tudja, mit rontottál el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Éjszakai műszak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"
Meg itt egyszerűen nem tudunk miben segíteni, mivel nem tettél fel értelmes, célzott kérdést, kitalálni meg nem tudjuk, hogy mit rontasz el.