- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Üdvözlet, remélem nem hiába, bár kellőképpen kihalt eme topik.
Kérdésem viszont akkor is ide tartozik.
Beállítottam egy generált hátteret, CSS-ben adtam meg:
html {
background: linear-gradient(to right, rgba(0, 255, 0, 0.5), rgba(255, 0, 0, 0.5));
}Nagyon szép és jó, amíg el nem kezdek lefelé görgetni. Az oldal megjelenési magasságának 100%-a alatt az alábbi elszíneződés tapasztalható:
A kifotózás a megjelenő kép jobb oldalát átrázolja, aminek alsó részén látható az említett probléma. Érdekességként, ha háttérképet (tényleg képet) állítok be és azt paraméterezem, hogy ott marad, ahol van, hiába görgetek, akkor az működik. Ugyan azon beállítások viszont itt nem.
Próbáltam összedobni egy JSFiddle-t is. Nem tudja megfelelően lekezelni ezt az utasítást.
Remélem kapok segítséget. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest