- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter #1403 üzenetére
Az a baj, hogy a hozzaszolasomban valami tamadasi pontot kerestel, holott en csak annak fenyeben irtam, amirol en is olvasok a neten. Szivesen mondanam, hogy durva bennfentes informacioim vannak arrol, hogy a PHP-nek vege, vagy, hogy a jQuery a multe, de ez nem igaz, egesz egyszeruen naponta utkozom ilyen cikkekbe, hozzaszolasokba amik ezt boncolgatjak. Az, hogy a PHP veszit a nepszerusegebol, ezt is csak olvasom, naponta, TIOBE, Google trends akar bizonyithatna is, de mint tudjuk ezek leginkabb bullshitek, de akkor is, miert nem olyat latok, hogy a Java nepszerusege durvan csokken, miert nem olyat latok, hogy a Nodejs nepszerusege durvan csokken, miert pont azt olvasom nap, mint nap, hogy a PHP nepszerusege csokken. Ami egyebkent mar csak amiatt is igaz, hogy mennyi jo uj dolog jott be az utobbi evekben. Most egyebkent, meg csak nem is azt irtam, hogy a PHP szar lenne (pedig szerintem az
), hanem, hogy veszit a nepszerusegebol. A jQuery hegemoniaja pedig pont az Angular, Ember es tarsai miatt latszik megtorni. Amit irtal, az pedig felreertesbol adodik szerintem, pontosan tudom, hogy mennyire jo a jQuery es, hogy melyik reszet erdemes hasznalni, es nem is azt irtam, hogy rossz lenne maga a lib, csakhogy a frameworkok tobb dologra is megoldast kinalnak, ami miatt pluszban nem kell a jQuery-t behuzni mint dependency-t. Pl DOM mutation, vagy XHR... talan igy mar tiszta
"Vér István ne a PHP-hoz nyúlna elsőként, és kezdene el benne kókányolni, főleg, ha az Olcsó János Kft. akár ingyen kínál PHP-támogatással egész tűrhető méretű tárhelyet, csak egy domaint kell venned hozzá."
Ezzel nem tudok vitatkozni, ez igy van, viszont en nem akarok a Verpistis szintnel leragadni, hanem a nagyobb halak trendjeit szeretnem figyelni. Google -> Angular, Facebook/Instagram -> React, par masik nagyobb versenyzo -> Ember... szoval erted..a trendek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest