Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na tessék, most szegény ColdFire topikjára rászabadítottam az éjjeli fórumozók sáskahadát :) Legalább topon van a téma :D
-
ColDFirE
csendes tag
Az a gond, hogy ez illegális kis hazánkban a fekete puskapor, mikor az Euban is teljesen legális bizonyos méértékig, és lényegesen kevesebb baleset történik, mivel ellenörzött cuccost kapnak, nem ilyen csampészett micsodákat mint mi. (Ezért járok át Szlovákiába :)))
Namármost, kicsiny hagyományörző légiónk vett magának 2 db elöltöltős puskát. Erre le is tette egyik tagunk a Tűzszerészi vizsgát. DE a Bp-i rendőrség elvárja, hogy grammonként jegyezzük fel egy jegyzőkönyvbe, hogy mikor hol használjuk, és még kérjünk rá 48 órával korábban engedélyt is. persze nem ingyen. ezenfelül csak tőlük vehetnénk előre csomagolt tölteteket, amik ráadásul szarok is!
lehet nem érek semmit ezzel a témával, de akkor is valahova le akartam írni.
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest