Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Hát persze, hogy a fontosakat kihagytam! Pont ma, utolsó napra jutott egy nagyon... Az öcsikém reggel meséli, hogy megkereste őt egy több éve együtt játszó zenekar, amiből most vált ki a szólógitáros, hogy csatlakozzon hozzájuk.
Egy ismerőse ajánlotta a zenekarnak, mert tehetséges és tényleg nagyon ügyes gitáros. Olyan bütte vagyok...
És úgy örülök, annyira szeret zenélni, nem telik el nap gitározás nélkül. És most végre megmutathatja, mit tud. 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung S23 Ultra 8/256GB + tokok és 45W töltő
- Hajlított Dell 34"-os 3k-s monitor kiárusítás!!! AkciÓÓ!
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Egy ismerőse ajánlotta a zenekarnak, mert tehetséges és tényleg nagyon ügyes gitáros. Olyan bütte vagyok...
És úgy örülök, annyira szeret zenélni, nem telik el nap gitározás nélkül. És most végre megmutathatja, mit tud.