- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Arra ébredtem, hogy fáj a fejem. Nem vagyok amúgy fejfájós, nálam ritka az ilyesmi, de most olyan, mintha belülről valaki két kézzel nyomná kifelé a koponyám. Az elmúlt 10 percben pedig már egy iszonyatos, nagy szörny is belemélyesztette a hatalmas karmát a tarkóm bal felébe, és tépi fel a fejemet. Guszta? Biztos, hogy a stressz az oka, munkahelyi-családi-párkapcsolati problémák, valahogy minden összejött. És nem is nagyon tudom magam kialudni, hiába vagyok ma szabadnapos, és alhatnék akármeddig. Este 11-kor már aludtam, fél tízkor keltem ma, de rémlik, hogy többször felriadtam éjszaka, aztán meg reggel a nagy nyüzsgésre, ahogy családom tagjai elindultak munkába-iskolába.
Szabadnap, fejfájás ide vagy oda ma nincs lazsa. Reggel megjött a fizetésem, van 1-2 csekk, amit fel kell adnom. Mosom ki a cuccaimat, mert holnap háromnapos konferenciára megyek Debrecenbe, s szégyellem magam, mert ugyan tiszták lesznek a ruháim, nem tudok elegáncsosan felöltözni, csak olyan hétköznapiasan. Nem szoktam színházba menni (pedig amúgy marha jó dolognak tartom, és tök jól érzem magam, ha néhány évente részem van benne), meg ilyen "dresszkód" helyekre. Van egy blúzom, meg néhány szoknyám, de ilyenkor már nem szeretem a szoknyát, a harisnya miatt.
Benézek még a Deichmannba is, mert szeretnék egy cipőt. Bár az anyagi helyzetem minden, csak nem rózsás. A nőgyógyászati költségek átcsúsztak novemberre, ugyanis csak tizenegyedikére kaptam időpontot, viszont októberre marad a fogorvos, ami lehet 5000 de lehet, hogy 15000 forint lesz. Minden a fogorvosi székben dől el.
Nadrágom is csak egy van, ami vállalható, szóval ezen a téren is elnézelődöm egy kicsit, de nem sokat, nehogy rábeszéljem magam valami húszezer forintos szarságra.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest