Aktív témák

• Csemike

aktív tag

Reggel kivittem a nővéremet és a barátját Ferihegyre, elutaztak Barcelonába egy hétre. Eredetileg nem terveztem, hogy bemegyek a reptérre, csak kirakom őket az ajtóban és csókolom. De a gyorsparkoló éppen tele volt így mégis beálltam a fizetősbe.
    Bekísértem őket, hiszen nagyon régóta nem voltam repülőtéren. 6 éves koromban repültem egyszer Berlinbe, azóta nem vettem igénybe eme közlekedési formát. Természetesen volt, hogy kikísértem rokont, ismerőst, de az utolsó alkalomra nem is emlékszem.
    Na mindegy, szóval kimentünk Ferihegy 1-re. A BAH-csomópontnál vettük fel a tesóm barátját, reggel nyolckor, és fél kilenckor parkoltam le a repülőtéren, úgyhogy azthiszem jó időt mentünk. Amúgy nagyon tetszett nekem maga a repülőtér. Nagyon kicsi, ez tény, de valahogy mégis olyan emberléptékű, kicsit régimódi, kicsit elegáns... Ittunk egy kávét, kimentünk egy kicsit a teraszra, aztán eljöttem (a közel egy óra parkolásért legomboltak 900 Ft-ot...).
    Pókocskámmal is tudtam végre kicsit hosszasan beszélgetni., Dayoff van, bementek a városba, ahol van wifi, meg minden anyámkínja, úgyhogy skype-on beszéltünk több mint 1 órát. :)
    Délelőtt hívott a bankos lány, hogy sajnos 12 havi törlesztésre nem adják meg a hitelt, ezért írjunk be 18 hónapot. Rábólintottam, majd megállapodtunk, hogy munkába menet beugrom aláírni az új szerződést. Így is történt, s alig két óra múlva hívott, hogy elutalták a pénzt, rá 5 percre meg meg is jött az sms az utalásról és a számlám új egyenlegéről. :)) Nincs más dolog hátra mint megvenni a repülőjegyet... Csak ne fosnék ennyire... Má' párdon. :)

Aktív témák

Hirdetés