Hirdetés
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Reggel kivittem a nővéremet és a barátját Ferihegyre, elutaztak Barcelonába egy hétre. Eredetileg nem terveztem, hogy bemegyek a reptérre, csak kirakom őket az ajtóban és csókolom. De a gyorsparkoló éppen tele volt így mégis beálltam a fizetősbe.
Bekísértem őket, hiszen nagyon régóta nem voltam repülőtéren. 6 éves koromban repültem egyszer Berlinbe, azóta nem vettem igénybe eme közlekedési formát. Természetesen volt, hogy kikísértem rokont, ismerőst, de az utolsó alkalomra nem is emlékszem.
Na mindegy, szóval kimentünk Ferihegy 1-re. A BAH-csomópontnál vettük fel a tesóm barátját, reggel nyolckor, és fél kilenckor parkoltam le a repülőtéren, úgyhogy azthiszem jó időt mentünk. Amúgy nagyon tetszett nekem maga a repülőtér. Nagyon kicsi, ez tény, de valahogy mégis olyan emberléptékű, kicsit régimódi, kicsit elegáns... Ittunk egy kávét, kimentünk egy kicsit a teraszra, aztán eljöttem (a közel egy óra parkolásért legomboltak 900 Ft-ot...).
Pókocskámmal is tudtam végre kicsit hosszasan beszélgetni., Dayoff van, bementek a városba, ahol van wifi, meg minden anyámkínja, úgyhogy skype-on beszéltünk több mint 1 órát.
Délelőtt hívott a bankos lány, hogy sajnos 12 havi törlesztésre nem adják meg a hitelt, ezért írjunk be 18 hónapot. Rábólintottam, majd megállapodtunk, hogy munkába menet beugrom aláírni az új szerződést. Így is történt, s alig két óra múlva hívott, hogy elutalták a pénzt, rá 5 percre meg meg is jött az sms az utalásról és a számlám új egyenlegéről.Nincs más dolog hátra mint megvenni a repülőjegyet... Csak ne fosnék ennyire... Má' párdon.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Milyen videókártyát?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- Pixel 7 Snow 128GB - 2 hónapos - Emag vásárlás - 10 tok+fóliák
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest