- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
márcsak egykérdésemvan nagyonjo oldalakat mondtok de mindegyiken a steam installer van rajta és az nem kell nemtudom hogy ez igaz-e de az egyik haverom azt mondta hogy különkell megszerezni a steam installert 1.6-ot meg maga az 1.6 patchet ugyhogy ha ez igaz akkor lehetőleg a sima 1.6 kell és nem a steam installer mert annak at instalja már háromszor megvan és mindegyikröl felraktam és ugyanaz ugyhogy könyörgök valaki azt is megtudja mondani hogy a sima 1.6 holvan????????????????
-
[pod]Diablo
őstag
illetve elfogadja csak nemtudok a nextre menni és az ase-ban a neminstalállt játékokba sincsbenne akkor mit tegyek???????????
-
[pod]Diablo
őstag
nemfogadja el a hal life cs kulcsát akkor mit kell beirni?????
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Dilikutya #22 üzenetére
én ugyis megnéztem de nemtalálom a sima cs1.6-ot nekem még mindig csak a steam installja van azon az oldalon és az nemkell mert az megvan és egy nagykalapszar és az all-seeing eye nemtudom miért de nincs benne az 1.6 mármint nemtudok hozzá szervert keresni vele pedig felraktam a steam-et elvileg az 1.6-tal együtt
-
[pod]Diablo
őstag
akkor csak én nem találtam az all sin eye nevű programmal kerestem a szervereket és ott csak két kinsit találtam
-
[pod]Diablo
őstag
hellosztok én azt szeretném kérdezni hogy valaki nemjön játszani az 1.6-tal neten csinálni kéne valakinek egy szervert,csinálnék én csak az a bajhogy nemtudok ,ja és mégvalami kéne az updat-je a CS-nek valaki megtudja mondanu honnan tudom letölteni ??? help
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest