-
LOGOUT.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crysis18
tag
válasz
Beowulf_78 #18007 üzenetére
beo egyébként is dolgozok nem is ülök jóformán gép előtt és öcsém írta azokat a vicceket
én nem is tok semmiről
és megint engem toltok le
én nem értem miért mindíg engem kell letolni mikor itthol se vok
alig játszok mostanában
hiába mondom neki jelentkezen be mindenen a saját nevén meg se halja
de neki is van saját neve phán mégis az enyém használja de csak azért hogy engem csesszetek le mindenért
hiába mondom neki hogy ne csinálja mert baj lessz nem érti meg
én nem akarok veszedelmet senkivel ha nem engeded hogy játszak nem is fogom erőltetni akk nem játszok -
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #18007 üzenetére
Én már múltkor megmondtama véleményemet rólad, most se változott a helyzet, csak negatív irányban... Eddig azt gondoltam, hogy legalább annyi van benned, hogy nem kezded el mégegyszer miután majdnem bezárták a topicot a fröcsögésed után, de úgy tűnik miattad lesz bezárva ez a topic, és akkor végképp büszke lehetsz magadra, hogy mekkora nagy arc vagy a 30 éves fejeddel...
Elolvastam a postodat, de úgy döntöttem rád hagyom, már ismerlek annyira, hogy tudjam, veled csak összeveszni lehet.
Szóval kezd csak el megint, hajrá, első modi be fogja zárni, de azt ne hidd, hogy te nem kapsz majd semmit tőlük, ha miattad kell bezárni...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- 3D nyomtatás
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest