Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Gaboo007
üzenetére
Én ennyire nem szoktam elragadtatni magam, mert sajnos már hozzá vagyok szokva az efféle dolgokhoz napjainkban, de sajnos ebben az esetben tökéletesen igazad van....
Semmi olyat nem látok a graf.-on ami szükségessé tenné az erőművet a játék alá...a fény árnyék dolgok sem kellene hogy ilyet zabáljanak a gépből mikor olyan kis területek mutatkoznak egyszerre, hogy ez valóban egy szégyen! nekem ugy tünik hogy a "hirhedt" Crysis is jobban fut a gépemen, mint ez....annak mindkét részét végigjátszottam,,és élveztem...Ezt bár a hangulata megfogott,,,mégsem fogom játszani,,,mert az ilyen recegést nem bírom,,,mediumon meg nem játszom,,,
Érdekes ez...sok sok pénztől esnek el a készítők szvsz. ilyenkor...nem egy olyan játékkal találkoztam már, amiről azt hallom "tömegektől", azért nem játszanak vele, mert lassan tölt, (hiába a sok Ram, és a zúzós gép alatta) szaggat, pedig a nállánál szebb graf.-al rendelkező játékok simán futnak....Elb@szták
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest