- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyugyo79
üzenetére
Archon of Antumbra még jóval Beloth előtt megvolt, véletlen beestem hozzá szó szerint 😂 Hát nem tudom, nekem az elsőre lement, egyáltalán nem volt olyan nehéz mint Beloth, legalábbis nekem...Forgotten General arról még csak hallottam, de egyelőre nem szeretnék vele találkozni 😂
-
Peace
nagyúr
válasz
gyugyo79
üzenetére
Viszont talán a 10. fejezetben van egy szintfelmérő. Ha nincs meg a megfelelő HP+stamina+spirit szint, akkor nem engedi kinyitni a 3 ajtót és nem mehetsz tovább a boss-ra. Ez mondjuk jópofa, hogy legalább egy minimumot el kell érni eddigre.
Amúgy onnan tudom, hogy mennyire élveztem ezt a játékot és mennyire jó élmény volt, hogy mióta tegnap délben letettem azóta üresnek érződik az életem és csak céltalanul böngésztem a tv-n a tartalmakat.
-
Peace
nagyúr
válasz
gyugyo79
üzenetére
Én mindenhol azt olvastam, hogy a kesztyűn és csizmán lévő +sebzés és egyéb stat csak a nem fegyveres támadásnál számít. Ütés és rúgás értelem szerűen. És az egyetlen ami számít, az a pajzs védő értéke, mert az használat nélkül is hozzáadódik. De ki tudja mi az igaz és mi nem.
-
gyugyo79
addikt
válasz
gyugyo79
üzenetére
Még egy kis infó
A játék "végén" (Fő küldinél már az Epilógus) a táborhoz tartozó küldetésnél mentsetek mielőttvissza mentek a táborba Marquis Serkes -el való beszélgetés után.
Ha belefuttok egy feket képernyőbe és nem egy átvezető videó indul hanem üres tábor fogad titeket akkor vissza tudjátok tölteni a mentést ha utána megint nem jó pár próba után akkor a megoldás :Black Screen / All Greymanes disappeared (moving to Pailune Quest) [solved] Hi, there is a Black Screen bug that many have reported. There are some Solutions to them that i found while researching. - if you have a safe prior to starting the "Moving" quest, load it and cancel all your active missions, this could solve the black screen issue (Patch 1.01.01) - if you dont have a safe and end up in the black screen, you first want to solve the black screen itself. -- either move around, roll, jump, move as far as you can so you can pull your weapon and get attacked. You will be sent back to the camp. Another solution was to wait the cut scene duration, but that did not work for me every time. The easiest way is to ALT-F4 and restart. If you are lucky you will end up before the cut scene, if you are unlucky you will end up in the camp with no NPC's. For those that lost all their NPC's, all Greymanes disappeared or dont have a safe to roll back to: Load into the game, go to the Camp, if its empty, switch to Damiane, TP to the Camp, now the carts and greymanes should be there. Now SUMMON Kliff!, dont switch, summon him. (press the promt shown at the bottom right if it does not work, it will work 100%) After he has been summoned, SWITCH to Kliff while still in the Camp with him as Damiane. Once you are Kliff, the gameplay will slow down and the Cut Scene will start. -
gyugyo79
addikt
válasz
gyugyo79
üzenetére
A 2. -ra is megvan a válaszom és B@sz+ mert rengeteg időt eltöltöttem a megoldás keresésével.
Most, hogy végeztem a sztorival megtudtam a titkát....Csak ilyenkor adja meg és ott van a házában Marquis Serkes (akit addig nincs is a térképen az utolsó küldetése után) és lehet vele beszélni a költözésről ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

VTom