- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freespace
tag
Hi!
Nekem is egy ilyenem volt, illetve van (eladó
), mert most egy Genisu SW 5.1 HT-m van, de a Creativval is teljesen meg voltam elégedve, szerintem nyugodtan vedd meg, szeintem a 7.1-es hangkari is jó lessz hozzá bár ez csak az én véleményem szóval nem biztos. Én ugy tudtam megoldani hogy mindig minden szoljon hohy Játékoknál ugye ha engedi beállitom az 5.1-es hangzást, filmeknél is hasonlóképpen csináltam de ugye a zenénél az olyan játékoknál ahol nem engedi az 5.1-et meg ugye zenénél ott csak 4.1 be szol elvileg tehát a center nem. Nah én ezt ugy oldottam meg hogy mélynyomóból kihuztam a centert és akkor szolt mind az öt hangszoró még a center is, igaz ez igy nem 5.1-es hangzás de akkor is szolt legalább mindeggyik. Ha kihuzod a center akkor asszem a centert is frontnak fogja érzékelni, de ebben nem vagyok biztos! Annyit tudok nálam igy müködött!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), mert most egy Genisu SW 5.1 HT-m van, de a Creativval is teljesen meg voltam elégedve, szerintem nyugodtan vedd meg, szeintem a 7.1-es hangkari is jó lessz hozzá bár ez csak az én véleményem szóval nem biztos. Én ugy tudtam megoldani hogy mindig minden szoljon hohy Játékoknál ugye ha engedi beállitom az 5.1-es hangzást, filmeknél is hasonlóképpen csináltam de ugye a zenénél az olyan játékoknál ahol nem engedi az 5.1-et meg ugye zenénél ott csak 4.1 be szol elvileg tehát a center nem. Nah én ezt ugy oldottam meg hogy mélynyomóból kihuztam a centert és akkor szolt mind az öt hangszoró még a center is, igaz ez igy nem 5.1-es hangzás de akkor is szolt legalább mindeggyik. Ha kihuzod a center akkor asszem a centert is frontnak fogja érzékelni, de ebben nem vagyok biztos! Annyit tudok nálam igy müködött!