- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Creative inspire 6700?
- (téma lezárva)
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
AngelH
aktív tag
-
HiperG
addikt
Amúgy hogy döntöttél useless?
-
HiperG
addikt
6700nak is jó mély hangja van...
Amikor felhangosítom volt hogy átszólt s szomszéd... :D -
DDL
őstag
10-20Hz-et meg mindenki hallott aki már egy nagyobb zivatart átélt. Ugyanis a menydörgés kb ezen kezdődik... :)
Üdv: DDL -
DDL
őstag
Ha zenélsz akkor tudhatod, hogy a Templomi orgona kivételével gyakorlatilag 30-40Hz alatt nem szól hangszer. még a bazgitár sem...
Nem vontam kétségbe sem azt, hogy hallottál 16Hz-et (egyébként meg legfeljebb érezhetted a testeddel), sem a hangját semminek. Azt viszont igen, hogy egy sub akusztikus átvitelben lemegy 16Hz-ig és nem kerül legalább fél millába.
Üdv: DDL -
useless
aktív tag
Kösz ezt a mérhetetlen bölcsességet, amúgy hidd el hallottam már 16-22Hz-et 13 éve zenélek. Apám meg egy éve vette a JBL cuccát (5.1), ami most is a legjobbak közé tartozik és nem fél milla volt...:((( :((
-
useless
aktív tag
-
DDL
őstag
-
DDL
őstag
-
DDL
őstag
-
|xero|
tag
Harmadikon lakom..
Földszintre megyek...
A hangerőtől patriznak a legyek!
Nah de viccet félre téve azért azt ugye senki nem gondolta komolyna hogy egy 6700-as a nyomába ér hangzásbna egy Genius HT-nak? Nem egy kategória..
Én azt a hátsó falat igazán nem tartom fontosnak mivel a hátsókra ki tudja game szépen keverni ha jönnek hátulról akkor meg úgyis megfordulsz! És én igazából nem is használtma eddig ki ezt a hangzást! Nah biztos bennem a hiba de pl DVD-nél semmi szükség rá.. center is csak beszédre van szal.. Nah mind1 megitn hangosan gondolkoztam!:)
Üdv -
AngelH
aktív tag
Ugyanezt csereltem enis, ha erdekel. Nekem is pont live 4.1 es 7907 :))
-
HiperG
addikt
Na gondolkoztál már? :DD
Kíváncsi vagyok mi lett a döntésed... -
HiperG
addikt
-
useless
aktív tag
Jól látom, hogy a Genius 5.1 HT mélynyomója 10,5 kg? Te jó ég ez nem semmi!!! Hm..Gondolkodom változatlanul...
-
HiperG
addikt
-
useless
aktív tag
-
HiperG
addikt
A lényeg (1#) 3. bekezdés és ez a lehető legjobb minőségben, mindenféle torzítás és egyéb recsegés, berezonálás nélkül!
Ebből a szempontból Inspire 6700 megállja a helyét :) -
useless
aktív tag
Az előző összeállításom egy SB Live 4.1 egy Jazz 7907-essel. A mostani összeállítással sem akarok házimozi minőségre törekedni, mert nincs 5-6 milkám.
A lényeg (1#) 3. bekezdés és ez a lehető legjobb minőségben, mindenféle torzítás és egyéb recsegés, berezonálás nélkül! -
HiperG
addikt
-
HiperG
addikt
-
useless
aktív tag
-
HiperG
addikt
-
HiperG
addikt
-
useless
aktív tag
-
HiperG
addikt
Ha igazán komoly mélyhangot akarsz:
[L]http://www.sunfire.com/truesub.htm[/L]
:DD:D:t:C -
HiperG
addikt
Még nem döntöttem: Genius 5.1 HT vs Creative Inspire 67000
A helyzet az, hogy a Genius szép kidolgozású, fa dobozok és valószínűleg jól is szól, viszont a Creative 12 ezerrel olcsóbb és ezért már egy 7 csatornás cuccot kapok. Öszintén megmondom nem igazán tetszettek eddig a Genius termékek, bármiről legyen is szó, de lehet, hogy most megváltozik a véleményem.
Mindenképpen akkor fogok csak dönteni, ha már meghallgattam őket.
Egyébként más márka nem jöhet szóba?Az Inspire 6700-nak sincs rossz hangja!
Ha felhangosítom és a szomszéd szobából megfogom a falat érzem a ritmust :) -
useless
aktív tag
Még nem döntöttem: Genius 5.1 HT vs Creative Inspire 67000
A helyzet az, hogy a Genius szép kidolgozású, fa dobozok és valószínűleg jól is szól, viszont a Creative 12 ezerrel olcsóbb és ezért már egy 7 csatornás cuccot kapok. Öszintén megmondom nem igazán tetszettek eddig a Genius termékek, bármiről legyen is szó, de lehet, hogy most megváltozik a véleményem.
Mindenképpen akkor fogok csak dönteni, ha már meghallgattam őket.
Egyébként más márka nem jöhet szóba? -
HiperG
addikt
Na végülis mi lett a döntésed?
-
HiperG
addikt
Ez a hátsó közép az játékoknál fontos...ez épp a kritikus hely ugyanis hallod ha jönnek mögötted:)
-
HiperG
addikt
-
AngelH
aktív tag
Nemcsak hogy szepen nez ki, hanem a hangja is brutal. Falat rombolo mely es gyonyoru hangzas. Ilyen arban ebben a kategoriaban, nem talalsz sehol jobbat es szebbet. Ha tudod halgasd meg mindkettot valahol (mediamarkt, electroworld, ilyesmi), es akkor mar nem lesz ketseges melyiket fogod valasztani :)
-
useless
aktív tag
Amikor hangfalat akartam venni, enis ezen filoztam.. de hamar megjott a dontes. 40ezerbol a legjobb valasztas, javitson ki, aki szerint tevedek: Genius 5.1 HT . Nekem is ez van, nyar eleje ota nyuzom, es nagyon barooo! Azt javaslom nezz el a Genius 5.1 topicba, es kezd el olvasni a tobb szaz rajongo hozzaszolasat :) Genius 5.1 HT mindenekfelett! :)
Láttam már köszi! Megfogott egy kicsit: fadoboz, szép kivitel!
-
useless
aktív tag
-
AngelH
aktív tag
Van egy SB audigy 2-es kártyám és azt szeretném megtudni, hogy ki milyen hanfalszettet tanácsolna hozzá.
Én most így hirtelen a Creative Inspire 6700-ra gondoltam, bár jó lenne, ha megosztaná tapasztalatát akinek van már ilyen a háznál...
Játékra, DVD-hez, zene hallgatásra kéne. Csak 5.1, 6.1 érdekelne.
Max 40 ezrem lenne rá.Amikor hangfalat akartam venni, enis ezen filoztam.. de hamar megjott a dontes. 40ezerbol a legjobb valasztas, javitson ki, aki szerint tevedek: Genius 5.1 HT . Nekem is ez van, nyar eleje ota nyuzom, es nagyon barooo! Azt javaslom nezz el a Genius 5.1 topicba, es kezd el olvasni a tobb szaz rajongo hozzaszolasat :) Genius 5.1 HT mindenekfelett! :)
-
HiperG
addikt
Van egy SB audigy 2-es kártyám és azt szeretném megtudni, hogy ki milyen hanfalszettet tanácsolna hozzá.
Én most így hirtelen a Creative Inspire 6700-ra gondoltam, bár jó lenne, ha megosztaná tapasztalatát akinek van már ilyen a háznál...
Max 40 ezrem lenne rá.Nekem ilyen van épp Audigy 2 -vel...
Meg vagyok elégedve vele..
Bátran tudom ajánlani :) -
useless
aktív tag
Max 40 ezrem lenne rá.
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Creative inspire 6700?
- (téma lezárva)
- Visszatérés az aranykorba: Heroes of Might and Magic: Olden Era Early Access
- Apple MacBook
- Hálózati / IP kamera
- Meglepően árazta az AMD a Ryzen AI Halo minigépet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Sweet.tv - internetes TV
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- DELL T5810 Workstation PC XEON E5 2680 V4 32Gb DDR4 512Gb SSD, QUADRO K4200 4GB DDR5 6HÓ GAR!
- iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Karcmentes, 2028.10.22.-ig garanciális!
- www.olcsogamerpc.hu - ÚJ GamerPC 71 - Intel i5-14400F - RTX 5060 Ti - 16GB DDR4 - 1TB NVMe -GARANCIA
- www.olcsogamerpc.hu- ÚJ GamerPC 999 - Intel Ultra 7 265KF - RTX 5070 - 32GB DDR5 -2TB NVMe -GARANCIA
- Lenovo ThinkPad 14"/i5-1135G7/32GB/240GB/magyar bill.
- LG 32GS95UV-W OLED White Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell OptiPlex 9020 MT LGA1150 félkonfiguráció
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5296, 100% AKKSI
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest