Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hmm... Mivel az alaplapom i915-ös, ezért 260-as FSB-nél kiakad minden a procit és a ramot kivéve. 258-on még elindul az xp, de kb 2perc után a winyó kiakad, és fagy. 256-on ment egy darabig a saját stressz-teszttel, de előbb meguntam, mint ahogy bármi baja lett volna. Akkor végülis 3840MHz-en még stabilnak tekinthetem a procit(531)?
Ja, de stabilitás szempontjából mindegy volt, hogy 1,425V-ot adtam neki és onnan esik terhelés alatt 1,336-ra, vagy 1,375-ről 1,3V-ra.
Egyébként a teszt: SuperPI 32M, CPU-Burn-In 45perc, majd mikor ezek már futnak, elindítom a Winampot egy keményebb 3D-s visualizerrel, Elindítok egy avi-t a Mediaplayerben, és megnyitom a Google-Earth-öt úgy, hogy kb 2+nyit ráközelítek, és megforgatom(meglendítem). Na ez így általában jobban megfogja a procit is, gépet is, mint két Prime, de azért felváltva szoktam néha azt is. Mikor már minden fut, akkor még az egér is 3másodpercenként moccan meg. Na és akkor végülis ezt kétszer lenyomva hiba nélkül, stabilnak tekinthető a proci?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- Xbox Classic / Xbox 360
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja, de stabilitás szempontjából mindegy volt, hogy 1,425V-ot adtam neki és onnan esik terhelés alatt 1,336-ra, vagy 1,375-ről 1,3V-ra.