- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia,
Gyorsban rákeresve én ezeket az infókat találtam. [link] [link] [link]
THERMALRIGHT® hereby announces that the mounting holes of AM4 and AM5 are compatible, and most radiators can continue to be used. In addition, some radiators need to purchase the AM5 mounting kits, so that our loyal fans can continue to enjoy high-efficiency heat dissipation. .
AM5 procin szeretnéd használni, azért kérdezed? Kérdés az, hogy azokkal a hűtőkkel mi a helyzet, amiken még nincs jelölve az AM5 tokozás? Az addig oké, hogy a furathely ugyanott van, de pl. a készlet csavarjai, távtartói, stb. elegendő méretűek-e hozzá?
Még valami unboxing videót lenne érdemes nézni hozzá, hogy az újabb videókban van-e valami plusz cucc a dobozban, vagy esetleg direktben írni egy levelet a Thermalrightnak. Gyári azonosítószám alapján szerintem tudniuk illene, hogy az adott hűtő felmegy-e AM5-re is? Legalábbis nagyobb cégeknél van egy normális nyomonkövetési rendszer a vállalatirányítási rendszerben, hogy ki csinálta, mikor csinálta, mit raktak bele, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Filmvilág
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Házimozi haladó szinten
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged