- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Digitális Állampolgárság Program
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
Nem számoltan sehogy, csak alapból annyi hogy 3200+-os bartont sisoftban elveri rendesen, a 2800+ ost meg aztán pláne) Meg annyiból indultam ki hogy a 3200+-os barton is 2,2GHz-en megy Ez meg csak több annál, tudom a bartonban 512 az L2, de amúgy uaz a két proci. Na szóval ennyi a lényeg. Mellesleg a proci menne még feljebb is csak kevés neki a power(300W táp) Ehjha 15X166-ot(2490MHz) szerintem egyik Tbred se bír alapfeszen, nemhogy az enyém. 2500MHz-en viszont bootol még majdnem be is jön a win, csak újraindúl a gép.
Alapfeszen(1,6V) 2100MHz-et még viszi. 2250MHz-hez 1,75V-ot adok neki.
A hűtőm meg simán lehűtene egy 2500MHz-en menő Tbredet, ugyanúgy ahogy a te volacano11-ed is.( ami mellesleg nem sokkal jobb hűtő a 9-esnél) -
Supr@
senior tag
Engem érdekelne, hogy hogyan jött neked ki a procid sebessége? Nézd meg az aláírásomban lévőt, a 2.25ghz csak 2800+, ahhoz hogy 3300+ legyen legalább 15*166 ként kellene mennie, amit alap feszen tuti nem bír a procid(szerintem feszemeléssel sem) egy olyan hűtővel. Örülnék ha elmonanád hogy számoltál.
-
Grass
aktív tag
Leszedtema hűtőt.na most aza helyzet hogy a hűtő alján ahol ráillezstema procira van egy kis olya 2x2 cm anygságú kis szürke négyzet. na annak egy kis része ráolvadt a procira.nem tom ez mti jelent. meg nekem alapból adtak hozzá hűtőt és nem tom lehet azér iylen meleg. meg modnák hoyg az amd k melegebbek alapból. Meg aza krédésem hoyg aszontad nicsn alatta paszta.miylen paszta? kis help kéne mit tegyek. mer így nekem soknak tűnik az alap 63 fokos proci.
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
Manitou
veterán
Egyszer a Duron 750@1000MHz gépem ( cool131-es ventivel) 55C-ről egy pillanat alatt felugrott 70C-ra ,amikor is elkezdett sípolni és lekapcsolt a gép. Ez volt a max. A minimum 32C volt de ez már másik mese.
-
Attyo
tag
2.5 éve: 1400MHz-es Thunderbird (@1800MHz, 1,85V) + FOP68: 82C
Cak-38 6800RPM turbina: 42C
Titan D9TB jelenleg: Idle 40C, terhelve 46C, Casetek 1016ban -
Supr@
senior tag
Na sikerült lekapnom a PcProbe hülyeségét. Ezt látni Kell!Bővebben: link
Nézzétek meg a Vcore-t! Ez neki OK?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Mag
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #184 üzenetére
van egy egy 2000+os és egy 3.4-es P4-ed, de jo dolgod van
[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
Mag
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #181 üzenetére
én inkább levettem a hangját ,és ha meleg van a szobában akkor 66 C° -os a CPU
1900+ és egy olyan hütö van rajta amit 2600+ -ig ajánlanak. Persze a ventit kicsréltem rajta,most olyan 1200 on foroghat,vagy még kevesebben.[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
Mag
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #177 üzenetére
5114 rpm
MIG-21 es hanghatások lehetnek : D[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
Alvin_ti4200
félisten
Hát én csak minimum fokra tudok pályázni (nem mért alul a lap!), egy 2000+os TBred 2400+on TT Volcano 9 CoolMod-dal max fordulaton (van ám hangja) 29,5 fok!!! Asszem még screenshot-om is van róla. Nyitott háznál természetesen. Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Grass
aktív tag
nekem most a 2.5 ös abrtonom 64 fok.pedig mikor fbs csak 160. ez most akkor nem jó?
-
damiel
csendes tag
Nekem P4 2.6 terhelve max 32°, Zalmannal.
-
-
gerlaip
addikt
Min: 800 cerka Glacialtech 2410-es vagy milyen hűtővel 24°C., terhelés alatt 32°C
Max AMD 2400+ Falconrock II-vel induláskor 52-53°C terhelés alatt 65-67°Clámavakond
-
Grass
aktív tag
Hogy lehet megnézni ezeknek a hőmérsékletét?
-
Mag
senior tag
up
[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
unic
tag
Én egy 1.5 P4-el jártam úgy, hogy a szervezkedésben lejött a venti csatija az alaplapról.
Nem vettem észre... csak azt hogy fagy meg lassú. Amikor már el se akart indulni, gondoltam belenézek. Megfogzam a bordát,(gyári) és ráégett a bőr az ujjamról...
szóval jól bírta, lehetett vagy 90 fokos.A Föld a naprendszer elmegyógyintézete.
-
Esmein
nagyúr
Abit IC7. Terhelve 34 fok. Kinyitottam nappal az ablakot most meg kezd k*rva hideg lenni
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
tamas666
csendes tag
Az Asus programja nem a CPU-mag hőmérésékletét mutatja?
-
tamas666
csendes tag
Az Asus programja nem a CPU-mag hőmérésékletét mutatja?
-
Mag
senior tag
up
-
dante3
addikt
Nagyon érdekesek ezek a cpu hőfokok! Abátyám gépében(asus p4p800deluxe,intel 2.4ghz)alapon 23 fokt mér nyáron,gyári hűtővel! Nálam (abit ai7,intel 3ghz)alapon 43fok,játékból kilépve 52fok,Glacialtech igloo 4360-al!Tuti,hogy van valami abban,hogy az asus lap alámér ,az abit pedig fölémér!Így,hogy legyen biztos az ember!
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Supr@
senior tag
Szerintem minimumban én nyertem, bár nem olvastam végiga topikot. Néha megbolondul a pcprobe és ilyenkor olyat nyom be, hogy cpu/ mb 1 fok, A ventik(2db) 19xxx és -19xxx fordulaton mennek, a vcore pedig 100V!!!! Nem semmi, mi?! Majd csinálok róla képet ha megint előjön és feltöltöm. Általában akkor hozza ki, amikor átállítok vmit a biosban a procin.
Ja az alaplap egy a7n8x-x. -
back|
csendes tag
hi!
kovetkezo probléemaval fordulnek a nalam a gepeket jobban ismero emberekhez:
configomban 2500+-on jaratott, nem tuningolt athlon xp proci winben 1szal aidat futtatva minimum 49 fokos egy Coolink U2VS procihutovel (5500RPM-en...)es max fordulaton mozgatja a levegot a hazban 4 Vantec Stealh maximalis fordulaton, valamint a hazban van meg egy inno gef 5900xt. normalis hofok ez?BELÖVI A CSÚÚÚNYÁT!
-
back|
csendes tag
hi!
kovetkezo probléemaval fordulnek a nalam a gepeket jobban ismero emberekhez:
configomban 2500+-on jaratott, nem tuningolt athlon xp proci winben 1szal aidat futtatva minimum 49 fokos egy Coolink U2VS procihutovel, es max fordulaton mozgatja a levegot a hazban 4 Vantec Stealh maximalis fordulaton, valamint a hazban van meg egy inno gef 5900xt. normalis hofok ez?BELÖVI A CSÚÚÚNYÁT!
-
gabe_
őstag
Hali.
Nekem a 2ghzes cerka 2,2ghzen megy gyári p4 hűtővel 39-42 fokos, teljes terheléssel 48-50 fokos.
Több ventillátort már nem bír el a házam. (Még az oldalába is vágtam egy 12 centisnek helyet...)Sovány szakácsban sose bízz!
-
Elrood
őstag
86Fok. 1.6GHz-s mobile P4-M. Leállt a ventillátor, mikor közel 100% volt a proci, és kb 2perc múlva ilyen volt.
Leszedtem a proci alján lévő elemet, és a rézborda ízzodt!. Persze a proci körüli részeket nem lehetett megérinteni. Ezért egy szobaventillátorral gyorsítottam a hülést.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
MasOyama
őstag
Ehhe. Megdöntseg mindenkit? Leveszem a hütőt, és felmegy 100C-re is... Egy ismerösőm úgy tesz jót magának és a gépnek, hogy a mobil klima a gépre fújja a levegőt.
PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
harry
veterán
Proci: 2,4GHz 800FSB@3,2GHz
Lap Asus P4p800-E Delux
Idle: 32°C
Max: 45°C
Hűtés: Hátul venti (8cm, 1700rpm, 20dB), táp alján 8cm venti(1500rpm,?dB), ház tetején 8cm lyuk (nincs venti), oldallapon 8cm lyuk (itt sincs venti), procin Glacialtech 4350 (7cm venti@26dB@2800rpm)Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Kriza
őstag
t-bred 2700+ (asszem 2167MHz), gép oldala levéve, terhelve (30 perc UT2004 után) 25 fokos szobában 43 fok (AN7 szerint).
Szóval tud valamit a HT101 + Chieftek dual ventis cucc (HT101 belefújja a meleg levegőt a táp alsó ventijébe)
Ugyanez a procc Glacialtech 2510-zel, single fan táppal 20 fokkal több.Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
LukE
veterán
nekem is van, elfelejtettem visszadugni, es par ora mulva neztem, hogy miert nincs ez bedugva? kulonosebben nem zavarta a gepet, otven par fok, es szepen csinalta a seti@home WU-kat (jobb helyeken nem spagettiben allnak a csovek )
jah, procit csereltem par hete, biosban matatok eppen, mikor elkezd sipulni. mafasz? jah, 50 fok. hm, kulcsot elo, meghuz leszoritot, nez monitort: procihomerseklet szepen kuszik lefele
(asszem a max valami 2.55ghz, 1,95V-tal probalkozas kozben volt, biosban is 52 fokot mutatott, de sajna szegeny 300-as Ct ehez mar keves)''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
Mag
senior tag
up
-
Mag
senior tag
Ahogy elnézem ez a vizhütés elég veszélyes üzem, egy ilyen '' elfelejtettem bekapcsolni a pumpát '' sztorija mindenkinek van : )))
-
bolondember
MODERÁTOR
1,7 palo: max 53 fok, radiátor mellett 10 centivel (a radiátor szabad kézzel érinthetetlen!). min. azt nem tudom, de egyszer télen véletlenül nyitva hagytam az ablakot (a gép fölött), 3-4 óra múlva értem vissza, s vinnyogott, mint az állat az alaplap...nem is mertem bekapcsolni vag 20 pecig...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
gery03
senior tag
Ja nekem a max az 78 fok volt.
Nem kapcsoltam be a pumpát, és mellesleg pont akkor próbálgattam a húzást. 2200MHz-en volt, és akkor nézem a biosba, hogy mi afene van. Azt se tudtam mit csináljak. Kikapcsoltam a gépet. Be szivattú, utána be a gép.
Azóta is megy itt nálam. Egyfolytában 206x MHz-en. Most 32 fokos. -
Bencom
senior tag
Nekem a max cpu hő eddíg 96C° volt.
Cserélni kellett...nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
gery03
senior tag
Menéztem a tomshardware-es videót. Tényleg nagyon kamu. Én sem hiszem el az a 2x fokot. Meg a nem pasztázást. Meg nemtom az írtátok-e már, hogy a hőmérőt az amd felé odanyomja tökre, a intelektől meg 20 centire tarja.
-
gery03
senior tag
Ezen a télen mikor hazaértünk telelésből, akkor hideg ház fogadot, mert nem vlt fűtés. Úgy kb 12-14 fok volt a szobában. (kabátban fórumoztam). Bekapcsolom a gépet, és egy 15 percig 16 fokos volt a proci, utána rá 30 perce 20, utána még félóráig 22-24. Ekkor kellett volna húzni.
Amúgy akkor már vízhűtésem volt. -
BobChemistry
őstag
Hali
palo1600+@2200+
spirefalconrock II + 1db8cm venti
casetek1016
3ora videokodolas utan 49fok/43fok
ha nem huzom fel, akkor 45 fok/39/fok
ez jo vagy rossz?
[Szerkesztve]Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
pintyesz
senior tag
Mikor vízhűtésem volt AMD K6-2 350@550MHz ,akkor történt velem,hogy csak hazaugrottam egy CDért (ami persze éppen a CD-ROMban volt) és a szivattyú bekapcsolása nélkül gyorsan gép bekapcs,lemez kivesz (10mp alatt talán nem lesz baj,gondoltam).
Nem is lett volna,ha ki is kapcsolom!
Kb. 1 óra múlva értem haza és egy kicsit olyan égett gumi szag fogadott.(a cső picit megégett a hűtőblokknál)Egyből vágtam mi történhetett.Gép gyors kikapcsol,szivattyú be,gép vissza,celzius néz a biosba.
CPU temp:105C
Ha ment a szivattyú a proci 27C fölé nemigen ment.
Sokszor az alaplap melegebb volt 4-5 fokkal.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
szasza_1
senior tag
Nem tudom, hogy ez számít -e min. hömérsékletnek:
Vizsgaidőszak alatt kb 2 hetet nem voltunk az albiban (fütve sem volt), és amikor visszamentünk, gép bekapcs: proci és ház hőmérséklet 3°C. Mondjuk terhelten sem ment akkor 20°C fölé. -
zeus90
aktív tag
Jól van szoktam szünetet tartani csak akkor jövök ide a fórumra!
Nekem jó ez hogy kilövi! Első a biztonság! Meg ha kisül akkor nem nagyon fogják garba kicserélni! -
Mag
senior tag
Nem tudja vki hol lehet ezt az ''auto védelmet '' kilöni ? Mert sztem simán átlehetne állitani 80 C°-röl 95- re,azt még megbirná : )))
Ilyen nekem is megesett az utobbi idöben néha.....[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
zeus90
aktív tag
NEkem ezzel a nagy meleggel az alapom lelövi a gépet egy 2-3 óra játék után mert túlmelegszik a proci! Szerintem olyan 67-68 foknál lövi le! Már visszavettem a tuningból de hát így is elég meleg! Most készülök még egy házhűtőt venni! A procin egy Whisper Rock IV-van!
-
Mag
senior tag
Vizhütéses gépesek is irhatnának min. rekordot !
-
Monya78
veterán
Egyik céges gép /1,2 celeron tualatin/ ventillátorát piszkáltam, és elfelejtettem a venti csatlakozóját az alaplaphoz csatolni..., összeszereltem, majd már menni akartam, de gondoltam megnézem a proci hőmérsékletét olyan 70 fokos volt, tovább néztem és emlkedett mint állat, 108 fok-nál eszembe jutott talán ki kellene kapcsolni a gépet, és megnézni mi a gond.... /szétszettem akkor láttam a fenti hibát /, kicsit éget szag volt, de a lehűlés után gond nélkül a mai napig megy ez a gép.......
-
törölt tag
Szasztok!!!
2500barton ami most már egy honapja megy 3200 azt coolink NPH2 hűtővel nyomatom és 45-46fokos 4-5 óra grebbelés ill dvd írás alatt is!!!
Tehát tökéletes és ajánlom mindenkinek. -
Thommyboj
aktív tag
válasz zsolt501 #111 üzenetére
persze hogy van a borda és a proci között hűtőpaszta. 1 procihűtőt már el is zabált a proci. Az új hűtőt is meg a régit is nem én raktam fel tehát jól van rögzítve, mert elég bosszús dolog házilag leszedni meg felrakni. Inkább ismerősőm aki szervízben dolgozik megcsinálta ingyen. Ő is csodálkozott a hőmérsékleten, de nem tudott rá mit mondani, a boltban sem, kicserélni sem akarták.
-
klewy
aktív tag
Hali!
2500+ Bartony 3200-re fesz emelés nélkül,A7V600 ASUS lapban.
Ja a hűtőm CoolerMaster Aero 7 Lite.
Terhelés nélkül 1900-as fordulaton 44C
terheléssel (2 óra FÁRKRÁJ ) 2500-as fordulaton,51 C
Na jó azé dolgozik ottan egy 8 cm-es venti is a ház oldalába vájva...
Az 1200-at fordul és Vantec Stealth a neve.music4ever
-
-
-
Mag
senior tag
válasz Sunyi Sanyi #115 üzenetére
Sztem kérdezz meg vkit aki többet foglalkozik a gépekkel, pl: vidd el egy számteh boltba...
-
Esmein
nagyúr
Na, 2500+barton alapon 1,45V-al(bios). Primestabil. Most éppen 36 fokon idlezik
KV7-el lehet próbálkozni alámenni. Ja és egy zalman 7000-alcu-val hűtöm a látott fordulatszámon."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Mag
senior tag
válasz Sunyi Sanyi #112 üzenetére
Paszta van a borda és a proci között?
Jol van feltéve rá a hütö?
mert sztem negativ mindkét kérdésre.....
[Szerkesztve][20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Hy!Nekem a 2500+ Bartonnál a rekord 73C ami nem kevés!!!
Spire whisperock IV-gyel.
Ez nem jó!!!Mit tegyek???Mit vegyek??? -
Thommyboj
aktív tag
Nekem AMD 2500+ van. Tavaly október végén vettem. Első hütőjét ki is nyírta vége felé már 80-90 fok fölé is ment a hő meg sokszor újra is indult a gép.
Vettem rá új hütőt: most 60 fok az alaphőmérséklet. Átlagban terhelés nélkül csak a win fut 65-68 fokon megy. Ha terhelve van símán megy 70 fok fölé, pedig ez egy spire falconrock II-es. Ja és hozzá kell tennem, hogy a ház oldallapja soha sincs felrakva csak ha viszem valahova. 2x volt fent, mindkétszer újraindult a gép.
A hűtő frankón van felrakva, és a hűtő is jó az első is jó volt. -
Mag
senior tag
válasz zsolt501 #107 üzenetére
én a hütöt ugyan jol raktam fel, de előtte szétszedtem,és a pöcköt ami a bordát rászoritja a procira, azt forditva tettem visza a hütöra ,igy nem a CPU mag felett szoritott hanem kicsivel arrébb. Hát és persze hogy elszállt. Duron 1800 ,de nem lett semmi baja, lekapcsolt.
-
-
Orc
senior tag
Eddig nekem max 120-130C lehetett a mostani 3Ghz-es P4-emmel, mert a Zalman alá becsíptem a venti kábelét.Bottolás közben 2-szer léállt a gép, mire rájöttem mitől lehet. A bátyám meg elfüstölt egy 1.4-es athlont, ki tudja hányszáz fokon...szintén rosz hütő felrakás miatt...
Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
-
Dufresne
addikt
válasz zsoltee10 #77 üzenetére
De a ház nem melegszik fel, vagy ha igan, akkor miért lehet olyan, hogy bekapcsolás után pl 52 fok a proci, aztán mondjuk délután 6ra meg már csak 44, miközbe elvileg ilyenkor süt ide a nap is
Mondjuk a gond nem igazán probléma, mert nincsenek extrém hőadatok, szal nem lényeg -
X800XT
csendes tag
Tudjuk hogy fáj az igazság, a szegény AMD fanatikusoknak... majd egyszer talán ti is rájöttök mi a jobb!
Amúgy a témához:
még a házhűtés megoldása előtte, tavaly nyáron, a 3.06os P4em, alapon tuning nélkül 54 fok volt, játék alatt pedig a ''rekord'' 73 fok volt. (ezt a 73 fokot vitte stabilon, 2 óra játék után gondoltam úgy, hogy megnézem már mennyi a hő, aztán majdnem leestem a székről...utánna elhatároztam hogy megoldom a problémát, és máris ''csak'' 45 volt alapon, és maxon pedig 58)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LED világítás a lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Házimozi haladó szinten
- Path of Exile 2
- További aktív témák...