Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mariann294
üzenetére
Mondom ha szar a paszta akkor meg van az esélye,hogy rásült a hűtő a procira de szerintem akkor durvább hőfokokat kapnál,nekem 5 éves paszta még simán kenhető volt az előző gépemben,ja egyébként ha majd pasztázol akkor én úgy szoktam meg a legjobban bevált is tesztelték,hogy a proci kupak tetejére egy kis X et rakni a hűtő meg egyenletesen szét nyomja.Én tegnap nézegettem amd hez hűtőket használtan már 5EFt ért egósz jókat is lehet kapni hőcsöves meg minden.Én pl most mikor áprilisban csináltam az új gépem az előző gépből raktam át a hűtőt egy cooler master hyper 612s et van rajta egy noctua venti és tökéletes ugye a hűtő nem nagyon tud meghibásodni max a venti rajta.
Én gépem most pl így néz ki,nem kicsi a proci hűtő
[L:/dl
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- PlayStation 4
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Spórolós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest