- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CoolMan #2512 üzenetére
Köszönöm szépen!
Vélemény érdekelne! Az alaplapom Gigabyte MA78LMT-US2H. Jár hozzá egy szoftver, EasyTune6. Így állítottam be:
Azt szeretném elérni, hogy a venti minél kisebb fordulaton üzemeljen (a hűtő Katana III ), mert egy nappaliban, főleg médialejátszásra használt, HTPC-szerű gépről van szó, tehát fontos a lehető leghalkabb működés. Úgy gondoltam, 44 fokról induljon a venti, a lehető legkisebb fordulattal, mint látható 60-tól pedig mehet akár fullra is, bár erre nem volt példa, full hd-nézés esetén is 50 fok alatt marad a hőfok, 600-1000 rpm mellett. (Más venti nincs a gépben.)
1. Ez túl merész beállítás, pont jó, vagy lehet akár még bátrabb a hőfok???
2. Ugyanígy nem lehet véletlenül beállítani a BIOS-ban is? (Sajnos nem tudom, hol kell ezt megnézni, de jobb lenne, ha a szoftver helyett lehetne a BIOS-beállítást használni, mert egyrészt elég sok idő, amíg a progi betöltődik indításnál, másrészt az egész indítás alatt magas fordulaton üzemel a venti, amíg a szoftver nem állítja le.)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged