- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #5544 üzenetére
Nah én meg csak nézegetem még utoljára ebben a lapban, hogy hogy megy, csak hogy legyen viszonyítási alapom az új lapomban.
E8200@3800@1,28v -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5544 üzenetére
Én most is azt mondom érezhető a 4 mag de egy jó wolf többet ér még ma általánosítva.Persze ha valaki kihasználja és rendszeresen több program fut,vág,tömörít stb akkor megéri.Általánosan erősebb gép a többségnél játékra kell max,ott meg talán van 2-3 játék ami a 4magot kihasználja.Én még néha napján hd filmeket is tömörítek és azért is vettem anno egy jó kis q9550-t,de csak visszaálltam a wolfra,mert még a hd tömörítésbe se hozott olyan sokat.A corei rendszer az már más.Ott nem egyszerűen csak +2 mag lett.Ott már azért komoly változások mentek végbe.Én kihagyom a quad procit már az biztos,és majd corei lessz.Az még eldől hogy corei5 vagy 7.Várom hogy mit produkál a nemsokára megjelenő corei5,na meg hogy az árak hogy alakulnak majd.Azért ha felteszem 4.5ghz-re-1.264v-on 24/7-be nyomathatom és nagyon hasít minden,de 8x500-on se fog meg semmi az biztos.Se játék se program.A corei is félig meddig csak azért fog nekem kelleni hogy megnyugodjon a lelkem.Az a nyughatatlan.
-
blazsey2
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- iPhone topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kerékpársportok
- sziku69: Szólánc.
- Hálózati / IP kamera
- Opel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest