- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
nálam szinte minden pihenő napomon win install van.
ahogy ma is
pedig ma már erősen tesztelnem kellene,de olyan sok a dolgom ilyenkor hogy alig érek oda a fontos tuningokhoz.
most rakom fel a táblázat dolgait.
amint kész leszek felrakom az eredményt.
az 1.2V opciót,az everestben mást mutat fesz miatt,tegyük közkérdéssé
vagyis várom MINDENKI véleményét,felkerüljön vagy sem.
nem szeretném egyedül eldönteniegyébként mennyit droppol az alaplapod ?
-
MPowerPH
félisten
Igen, de ha a heat-pipe -ban a folyadéknak túl hideg van alul is, akkor megáll a keringés ugye.
Húzott i7, ugye ott van is hőtermelés. Idle-ben 3-7 fok között voltak a magok. Kicsit vártam vele, és hirtelen elkezdtek emelkedni, szépen egyenletesen.
Egyszerűen nem értem a dolgot, ilyennel még nem találkoztam.
Ajj, pedig de jól szaladgált a VGA ebben a jó hidegben.
MX3 -as paszta van a procin, kizártnak tartom, hogy azzal lenne a gond, főleg hogy ugye mikor elkezd emelkedni a hőmérséklet, akkor ott vannak azért a +70C -k.akoska07: Nálam a lap kiírja a mínuszt. Proci nem ment bele, biosban 3C -t írt a hőmérő, a lap chipset-je viszont igen.
Mindjárt hazaérek, és kipróbálom így. -5 lehet kint, több nem. Kíváncsi leszek.
-
lipi67
nagyúr
Rendben!
Ma mit tanultam!!! DDR2-es ramok (gondolom a jobbak) képesek 1,75V alatt is menni.
Ehun-e a Team ramjaim 880MHz-et mennek 1,568V-on![nekem nagyon tetszik]
(#6377) Brumi˘:
Itthon a család, mennem kell...
-
lipi67
nagyúr
Én is lap környékén keresgéltem buta kis (jó nagy) fejemben, s arra gondoltam, hogy újraindulásnál egy terhetl állapot után, a lap hirtelen több feszt venne fel (nyelne el). Ezt persze semmire nem tudom alapozni, csak fura, hogy újraindulásnál teszi. Nálam, ha több nagyteljesítményü ventit táplált a lap, sokszor jóval később indultak csak be, hirtelen nem tudta felpörgetni őket. Sőt. Az Abitom többször le is állt. Ram..nem hiszem,s a proci is kizárva. Lap vagy táp. Zsubi és kimi02 észrevétele inkább engem is a lap felé húz..
-Lehet sok baromságot írtam most, majd ha elolvastad, gyorsan felejtsd el-
(#6277) krammerka : Ne is!
(#6276) Zsubi :
Elképesztő azért, hogy mikre nem képesek ezek a 8xxx-ek, ha jó kezekbe kerülnek.
(#6285) lizakattila: kb 80-20% proci-ram. Itt dolgoznak a magok rendesen. Ha 1 végez besegít a többinek
Korrekt
-
az oprendszer is lehet instabil,ami restart után helyre állhat.
ha deszka hiba,akkor esélyes lehet a bios chip is.
ezzel utalva az esetleges bios hibára.a teljes bios resetnél én a végére hagynám-hagyom a CMOS reset-et.
lipi67 : biztos találsz majd még 1-2 FSB-t
vagy proci csere -
először megijdetem
hogyan sikerült belerakni 3db E8400-etérdekes jelenség.
egy proci ha vhol egyszer stabil,akkor stabil lesz másodszor is.
tul sok lehetőség nincs sztem a hiba okozójának megnevezésekor.
alaplap,bios,ramok,oprendszer.
esetleg egy teljes bios reset eszközölése...krammerka : csinálok neki azért helyet,ne érjen váratlanul.
-
Zsubi
őstag
Nem igazán, mert bár nyitva van az ablakom de eléggé be van szorulva a levegő ide.
Polír előtt a szobában olyan 27-28fok volt most sincs bent sokkal kevesebb max 2-3fokkal.
jah és polír előtt csináltam éjszaka is egy tesztet hűvös levegővel de akkor sem tudtam 58fok alá szorítani -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Hogy érted, hogy kössem direktbe? Mit jelent itt, hogy a lap szabályozza? Mert ha látná valami és kiírna fordulatot, azt mondanám..talán. Viszont a lap úgy van beállítva, hogy mindentől függetlenül maxon pörögjenek, de..NEM! Sőt hiába állítom be pl. hogy a proci hőmérséklete szabályozza, 1xüen nincs mit mert a lapom tudomást se vesz róluk
Tápra kéne talán kötni őket, de mivel, s hol szerezzem be az a "mit"???
Légyszíííí! -
-
jól megy a procid.
nem a hütővel van a gond,hanem a panel lakással.
ahogy irtam is,a lakásban 32 fok van.
(az alaplap viszont nagyon jól birja,mert 33-34 fokos)
nem követném hogy nálatok éppen azon a napokon hány fok volt
az 1.2v-os teszted reggel fél hétkor indult
hát vhogy akkor nincs még 36 fok meleg kint és a szobában 32 fok.
stb...
nem igazán tudnám összehasonlitani a mostani teszt eredményeket azokkal.mint ahogy ezt sem:
amikor rajta volt a kompi a nagy melegben,akkor nem panaszkodott a procim 1.22v mellett hogy fáj neki a 4.52GHz primebzs73 : most jól jönne egy kis lehülés.
nem mintha melegem lenne
csak tesztelnék egy kicsit. -
bzs73
őstag
köszi
Ha hazaértem nyomom most már majd a táblázatos eredményeket is.Végre megoldódott a blend is igaz 8.5 szórzón.Ott teljesen stabilak az eredmények és még valamivel jobban is megy a proci.9-es szórzón valahogy nem akart sehogy blend stabil lenni.Nem tudom miért,de valószínű ez is a lap miatt van.Hiába asus-os voltam mindíg, és hát bele kell tanulni a gigába. -
bzs73
őstag
Ahány teszt annyi eredmény.Nézd meg itt meg a NH C12P ver mindent,és a Mugen 2-t tesztelték.Ezzel messze nem azt akarom mondani hogy ez a legjobb mert mondom szerintem nincs olyan.
Mugen2 teszt
Nekem most hogy 4magos van és azért jóval nagyobb a hőtermelés mint 2 magnál bizonyított a hűtőm.
4ghz-nél smallfft alatt alig érik el a magok az 50 fokot és nyár van,és mégegyszer hozzátenném hogy nem hallani a gépet.Na most ha nem érdekelne a zaj mehetne a mégnagyobb légszállítás is és még javulna a hőmérséklet. -
lipi67
nagyúr
Hali!Az everest azért kellett eddig is,hogy lássuk,a max tuningot mennyi fesszel érte el a proci.Régebben ha a cpuZ és az everest mutatott fesze eltért,az se lett elfogadva.Emlékszem,szívtam vele rendesen.A valid persze,hogy hiteles,de nincs fesz rajta,ezért volt a cpuZ-Everest páros.Összefutottunk már párszor,tisztában vok(remélem
)úgy a Te,mint a procid eredményeivel.Ez nem ma lett kitalálva,csak gondoltuk,maradjon már egységes.Ami persze nem zárja ki,hogy ne módosítsuk,ha többeknek jobb a valid.
Személy szerint nekem teljesen mind1.Nem magántulajdon,döntsetek,s ha kell módosítva lesz
A65-ösöknél nem gondolom,hogy kellene az nagyon jól mőködött,de 45-nél nincs igazán tapasztalat.krammerka: Az orthos-prime blendbe menjen,asszem ez nincs most benne,de eddig is így volt.Sztem minden ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest