Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vzsryl

nagyúr

válasz .LnB #79410 üzenetére

Naiv a tudod ki.
    Akivel az első 20 órásat kaptuk, azért az emberért az életemet adnám, és 1 milliárd %, hogy nem csal.
    A rendszer működésének utánanéztem, amennyire lehet. A volvotól úgysem tudunk meg semmit, tehát reddit stb…
    1. Bármikor játszhattunk csalóval. Simán képes hónapok eltelte után cooldown-t nyomni.
    2. Pár hónapja játszottunk párszor egy fiatal sráccal, aki most szintén cooldownos, és kb 10k-val több pontja van, mint tavasszal. Ráadásul emlegette, hogy elad minden skint és csalni fog. Magára is hagytuk még akkor, hadd fortyogjon.
    2. Első cooldown-nál félidőben, térfélcsere helyett volt “cancel”. Most 12-12, hosszabbítás előtt. Ebből lehet olyanra következtetni, hogy akkor kapcsolta be valaki.
    3. Az ellenfél is lehet akár gyanús ember, és állítólag akkor is mindenki kaphatja a cooldown-t. De ezt a teóriát nehezen tudnám elhinni.
    4. A legérdekesebb dolog pedig bizonyítottnak tűnik videó alapján is. Ha valakit rohadt sokszor reportolnak, arra rákap a VAC. Ez a leghihetőbb verzió számomra. Pár hete tiktok dobta fel, hogy egy srác megállás nélkül reportolta az egyik ellenfelét, és cancel-t dobott a meccs. Ez nem 100%-os bizonyíték, de simán kinézem a volvoból, hogy ilyen “megoldásokkal” él.

Tegnap a smurfömmel és a 20 órás tiltásos haverokkal együtt játszottam (nekik már lejárt ugye a tiltás). Akárhogy néztem, egyiküknél sem láttam csalásra utaló jelet. Nem jelzett a VAC sem, hogy óvakodjak tőlük, mert rossz a trust factorjuk. Mert tudniillik rakott már össze olyannal párszor. Kaptuk is a cheatereket akkor az enemybe. Tegnap semmi ilyen nem volt, minden meccs tisztának tűnt, az ellenfelek is jók voltak, faszát játszottunk. Minden társam úgy lőtt, mint mindig. Hol jobban adta, hol kevésbé, de ez ilyen.

Ha CS:GO-ban rohadt sok órát le tudtam nyomni gond nélkül, és semmit sem változtam azóta, akkor számomra nem kérdés, hogy a rendszer lett szarabb.

• Vismajor01

addikt

válasz .LnB #79410 üzenetére

De teljesen jogosan írja, hogy így nem tudon preentíve tenni ellene mert nem tudja ki volt az, mivan ha lejár a bann és újra játszik vele és kapja a perma bant? Szted ő naiv és ez íg yoké szal eddig játszott cirka 7 emberrel közösen, most valamelyikük csal akkor ne játszon többet egyikkel se?

Új hozzászólás Aktív témák