Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
goccer
aktív tag
Igen, ez most az a helyzet, hogy egyből el kell adni (Fever case-t természetesen). 78 centért veszed (2 csillag) és hiába járt már le az első ládák trade lockja egy hete, és öntenek többszázezer ládát naponta a botfarmok a piacra még mindig 2 euro körül megy Steam marketen. 2 -2,5x szorzóval tudod eladni, a pénzből meg vehetsz új passokat és nyomtathatod a pénzt amíg be nem esik 90 cent alá a láda ára. Onnantól el lehet gondolkozni, hogy gyűjtögetsz-e tovább. Az biztos hogy ha bármi skint veszel ki az Armoryból azon csúnyán bukni fogsz, bármennyire is vonzónak tűnik.
Nekem sajna csak kb egy passnyi csillagom volt félrerakva aznap amikor kijött az új láda, de így is összejött egy kis profit 15€ -> 60€.
-
bepken
veterán
szerintem a rögtön eladással az esetek többségében nem igazán jársz jól... új ládánál is kb csak az első 1-2 napon éri meg egyből eladni. én gyűjtök mindent, elfér a raktárban, nem kér enni. de ez csak egy vélemény, plusz én lusta vagyok napi szinten piac alakulásával foglalkozni.
ez alól nálam a CS2 hype volt kivétel, amikor mindennek sokszorosára ment fel az ára hirtelen, de ott is volt amit kár volt eladni, mert ritkaság (viszont így lett ingyér Steam Deck
)
ja meg anno 5-6 éve volt még egy nagy raktár kisöprésem, abból meg a gépet vettem
(na jó csak egy részét)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest