Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
kristof123 #73575 üzenetére
ez nagyon érzékeny és megosztó téma, illetve több irányból is meg lehet közelíteni.
én alapvetően károsnak tartom a smurf játékokat, mivel a rendszert (annak hatékonyságtól eltekintve) szándékosan kijátszva jutnak előnyhöz a többi játékossal szemben. általában az ellenfél részéről kellemetlenebb a dolog, hiszen a smurf legtöbbször haverokkal megy, akiket ilyenkor az erőviszonyok tisztességtelen eloszlásának ténye - valahol érthető módon - a legkevésbé sem zavar a meccs folyamán.
azzal, hogy smurf játszik a csapatban, több módon is kárt tud okozni:
- a csapattársait rank-ben felfelé húzza (persze ez csak akkor "káros", ha egyébként nagy a szint különbség), így őket később is olyan meccsekre fogja bedobni, ahol náluk erősebb játékosok vannak, ezzel torzítva az ő játék-élményükön... (pl egy ilyen random boostolt játékost dob be hozzátok keresésnél, akinek a világon semmi hasznát nem veszitek a meccs során)
- az ellenfél oldalról pedig vagy (egyébként jogosan) kiégnek a játékosok, amikor azt tapasztalják, hogy van olyan player velük szenben, aki egyértelműen nem az ő szintjükön játszik...ez még akkor is frusztráló érzés, ha belátjuk, hogy nem csalt az illető, csak mi vagyunk sokkal bénábbak nála. senki sem ezt az érzést keresi szerintem játék közben, és ez kvázi tőlük függetlenül került előidézésre. (étsd: saját szintjükön is lehet, hogy bénán játszanak, de nem döngölik földbe őket a meccsen) - van, aki lenyeli a békát, legyint egyet és indít egy új meccset. viszont valljuk be, vélhetően kevesebben vannak az ilyenek...vagy egy másik része inkább végig anyázza a meccset, illetve pár kör után elengedi a dolgot, mert látja, hogy esélyes sincs - és itt nem feltétlenül arról van szó, hogy nem elég kitartó. csak mondjuk már a sokadik ilyen meccsbe fut bele az utóbbi időben.azt is tudom másfelöl, hogy lehet ezt értelmesen csinálni, és saját tapasztalatból tudom, hogy van is, aki értelmesen csinálja. mentem már nem egy meccset olyan haverral, aki talán már global is azóta. rohadt sokat lehet tanulni...mondjuk szívni talán még többet
azonban én továbbra is szentül hiszem, hogy az ilyen smurf játékosok túlnyomó többsége csak élvezkedés céljából csinálja ezt. nevezzük akárhogy az ilyen viselkedést, a fentebb írt károkon felül talán ők okozzák a legnagyobb rombolást a közösségben... -
goccer
aktív tag
válasz
kristof123 #73575 üzenetére
"sokan nem bírják felfogni, hogy mi az a szórakozás"
Kösz, hogy felnyitottad a szemem, mostantól kedvenc szórakozásommá nyilvánítom, hogy novaként felmegyek MM-ezni, hogy egy global smurf alázzon shotival. Komolyan nem tudok ennél jobbat elképzelni, sajnálom, hogy nem vagyok nova és így a valóságban nem tudom kipróbálni
Azt nem értem, hogyha ilyen keményen lövöd, akkor a global accoddal miért nem tudod carryzni kalák ellen a haverokat? Ja hogy akkor kiegyensúlyozott lenne a meccs, és nem mások kárára szórakozgatnál? A rank rendszer nem azért van, hogy kijátszuk, persze nyilván nem akkora tahóság smurfölni, mint csalni, csak fele akkora...
Csalók miatt folyamatosan megy a sírás, ez a fórum is jórészt erről szól, de amúgy meg egy smurf pont ugyanúgy rontja el egy átlag játékos szórakozását mint egy wh-s, ugyanúgy inbalanced lesz a meccs, csak ezt fáj egyeseknek beismerni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Spotify
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest