Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BaLee

addikt

válasz vzsryl #41808 üzenetére

Én azt vettem észre, hogy a rendszer nagyon figyeli azt, hogy te hogy teljesítesz a csapatban vereség esetén. Sokaknak olyan a hozzáállása, hogy 1-2 bukott kör után már mindenki cheater meg megkezdődik a gyengén teljesítő társak fikázása így az ember nem tud teljesíteni és a végén kapja a sok mínuszt.
    De rám a fentiek nem jellemzők én akkor is próbálom a maximumot hozni ha bottal vagyunk vagy épp van 1-2 gyanús egyén a másik csapatban és ha a vereség ellenére összegyűjtesz pár MVP-t akkor a rendszer azt látja, hogy nem miattad kapott ki a csapat. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.

Amit utálok, hogy ha szarul is megy (utóbbi napokban többször előfordul) akkor elkezdődik a csesztetés a többiektől és ilyenkor sokszor simán csak kilépne az ember. Ha valakinek szarul megy nehéz ugyan elkapni a fonalat, de nem lehetetlen, folyamatos fikázás esetén azonban még nehezebb. Volt múltkor egy meccs, hogy D2 T oldalon 0:8al álltam, meglepő módon nem basztattak a csapattársak, de egyszerűen semmi nem jött össze, aztán sikerült elkapni a fonalat, CTként meg folytatni így végül fordítottunk és nyertünk. Ez valószínűleg nem fordul elő ha 3. körtől kezdve minden körben a "noob team" feliratokat kellett volna olvasnom.

• Lackki

őstag

válasz vzsryl #41808 üzenetére

Pontosan. Ezért rázom le mostanában a cimbiket, ha jönnek hogy nyomjunk egyet 2en 3an... vagy 5en, vagy sehogy.
    Múltkor egy litván első kör végén már kezdte a noobozást egyik haveromra, akinek monaco van megadva steamen mint lakhely, az meg közölte, hogy ő egy lengyel csöves és ha találkoznának akkor meghívná egy szendvicsre mert biztos nincs neki pénze... megnéztem a profilját a gyereknek. 14 éves litván 2 vac ban recorded... végig trollkodta a gamet

Új hozzászólás Aktív témák