Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
vzsryl
üzenetére
Én azt vettem észre, hogy a rendszer nagyon figyeli azt, hogy te hogy teljesítesz a csapatban vereség esetén. Sokaknak olyan a hozzáállása, hogy 1-2 bukott kör után már mindenki cheater meg megkezdődik a gyengén teljesítő társak fikázása így az ember nem tud teljesíteni és a végén kapja a sok mínuszt.
De rám a fentiek nem jellemzők én akkor is próbálom a maximumot hozni ha bottal vagyunk vagy épp van 1-2 gyanús egyén a másik csapatban és ha a vereség ellenére összegyűjtesz pár MVP-t akkor a rendszer azt látja, hogy nem miattad kapott ki a csapat. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.Amit utálok, hogy ha szarul is megy (utóbbi napokban többször előfordul) akkor elkezdődik a csesztetés a többiektől és ilyenkor sokszor simán csak kilépne az ember. Ha valakinek szarul megy nehéz ugyan elkapni a fonalat, de nem lehetetlen, folyamatos fikázás esetén azonban még nehezebb. Volt múltkor egy meccs, hogy D2 T oldalon 0:8al álltam, meglepő módon nem basztattak a csapattársak, de egyszerűen semmi nem jött össze, aztán sikerült elkapni a fonalat, CTként meg folytatni így végül fordítottunk és nyertünk. Ez valószínűleg nem fordul elő ha 3. körtől kezdve minden körben a "noob team" feliratokat kellett volna olvasnom.
-
Lackki
őstag
válasz
vzsryl
üzenetére
Pontosan. Ezért rázom le mostanában a cimbiket, ha jönnek hogy nyomjunk egyet 2en 3an... vagy 5en, vagy sehogy.
Múltkor egy litván első kör végén már kezdte a noobozást egyik haveromra, akinek monaco van megadva steamen mint lakhely, az meg közölte, hogy ő egy lengyel csöves és ha találkoznának akkor meghívná egy szendvicsre mert biztos nincs neki pénze... megnéztem a profilját a gyereknek. 14 éves litván 2 vac ban recorded... végig trollkodta a gamet
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 16-256 v. 32-512 I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

LendvaiFeri1