Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz ooooobi #71770 üzenetére
ilyen szempontból "irigylem" a kínaiakat. ott ugye a perfectworld acchoz van kötve a dolog, szóval kicsit nagyobb para, ha elkap a VAC hullám
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz Chosen #71816 üzenetére
10k darabot még akkor sem ért volna meg belőle felvásárolni, ha azt 3 centes áron tette valaki. vannak tényleg elborult emberek....
meddig lesz még értékük vajon ezeknek az itemeknek? úgy értem, a CS:GO se tart örökké, bár valószínűleg jön majd valami újabb generációs folytatása. na de a megszerzett cuccok? azokat is átemeli majd a Valve?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz Brandynew #71830 üzenetére
a meccsek végén random drop van, illetve szintlépéskor heti 2 db (?) garantált drop. na azért nagyon csilivili tárgyakra túl nagy gyakorisággal nem szabad számítani... (zömmel falfirka vagy centes skin a drop )
nekem eddig a legértékesebb drop egy Master Piece skin volt, amit olyan 15 euró között tudtam akkor elpasszolni.[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz lemusz #71863 üzenetére
tudom, gyenge érvelés a "dehát a másik is...." - viszont nem tudom, szoktál e bármilyen online Ubisoft játékkal játszani, én Division kapcsán húztam fel magam pár hete, amikor fél óráig nem tudtam elindítani. de pár éve a Crew kapcsán is ugyanígy szívtam, pedig igazából csak ki akartam próbálni, ha csatlakozott volna....és ott ezt úgy értsd, hogy addig egy nyamvadt menüt nem látsz, amíg nem csatlakozik.
-
bepken
veterán
végülis a lehető legkézenfekvőbb ellenreakció...
legjobb az volt, mikor olyan 10. kör magasságában egyszer ellőttem a csapattársam, mert belépett elém. egyébként olyan 30-40 hp lehetett még gyereknek, mert valahol karját találtam el (az is csak recoil miatt) és instant feküdt. utána zsinórban kispityuval fejest lőtt nekem következő kör elején vagy 2-3 alkalommal. tőlem kapta a reportot, aztán mehetett kipihenni és feldolgozni a dolgot
-
bepken
veterán
sokkal jobban jössz ki, ha ráhagyod. ha hülye, úgyis ki fogja dobatni magát a meccsről. ha nagyon hülye és mondjuk csapattársak is szarnak bele, nem szavaznak, stb. akkor én megint csak ráhagyom, max tényleg nyomok rá egy griefing reportot. de a saját trust factoromat nem fogom elcseszni ennyi miatt....márpedig a tk biztos nem segít szinten tartani
-
bepken
veterán
válasz lemusz #71882 üzenetére
úgy már én is jártam többször, hogy rosszul dobtam a gránátot...egyik alkalommal emlékszem, a társ is épp úgy mozdult ki fedezékből, hogy az ellenséggel közösen sikeresen kinyírtuk szegényt.... meglepő módon jó arc volt a srác és ő is csak röhögött rajta egyet. dobtam neki fegyvert következő körben és el is volt rendezve
persze az ilyen ritka, sajnos tényleg inkább az jellemző, hogy már azért beléd lő a hülyegyerek, mert nem dobsz neki fegyvert, pedig ő szépen gugol kör elején.╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz lemusz #72018 üzenetére
szerintem nem, mivel a listában is "ingyenes" tételként szerepel (nyilván) - és azt mondták akkor, hogy csak azok kapnak instant prime-ot, akik a f2p előtt már megvásárolták a játékot.
mondjuk ettől függetlenül továbbra se nagy kunszt felhúzni egy accot prime-ra (sajnos)
(#72019) Promi! bocsi, de ez alapján kb bármilyen gebasz lehet sajnos a géppel...én ilyenkor egyébként BlueScreenView-val meg szoktam nézni, mi okozta a crasht és az alapján cselekszem.
tippre egyébként vinyó gond lesz sajnos....nálam is ez volt egy éve, csere lett a vége.esetleg kérdezz rá Win10 topikban
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz lemusz #72117 üzenetére
nem sokkal, de kicsit normalizálódott azóta az ár....
Viewer Pass >> $9.99
Viewer Pass + 3 >> $17.99én szerintem most kihagyom, igazából időm se nagyon lenne nézni. maga a coin annyira nem mozgat, a ládák ára meg tényleg jó eséllyel a béka segge alatt lesz.
mondjuk nekem még megvan a 3 katowice láda, ilyen 4-5 euro körül mozognak, remélhetőleg lentebb már nem is megy. raktárban meg elférnek╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz lemusz #72135 üzenetére
mondjuk ja, féláron majd lehet megéri. elvileg két ládát úgy is meg lehet szerezni, azzal nagyjából visszajön.
amit visszatartó erőnek hittem azt is csak félreértelmeztem....tegnap úgy olvasam 10 meccset kell nyerni mindegyik mapon, de igazából csak 10 nyamvadt kört kell nyerni ÖSSZESEN mindegyik mapon. van olyan map, amit egyáltalán nem játszok, de ez még így se kihívás
(szerk.: most néztem, adják már azt 9,15 euroért is )
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz lemusz #72147 üzenetére
melyik pass-t vetted? a simát vagy a pluszhármas verziót? (ha tényleg 2-3 euró körül lesz a teteje a ládáknak, akkor nem igazán éri meg a pluszhármast venni...)
-
bepken
veterán
válasz DrTechnoid #72154 üzenetére
igen, egyébként évről évre látszik az, hogy nyírják kifele a nyerészkedési lehetőségeket. (megjegyzem: más platformon meg úgy konkrétan nem létezik trade, szóval...)
aztán hogy most ez jó vagy rossz dolog e, azt még nem tudtam eldönteni....igazából már se időm se energiám nincs annyira belefolyni, mint régebben, talán ezért fáj ez a tény kevésbé.
-
bepken
veterán
1-2 cent haszon, de kvázi korlátlan mennyiségben. ha életed nincs, ellenben türelmed annál több, akár meg is szedheted magad
meg hát láthatod te is, mennyi idióta van, aki az in-game 8,75-ért beszerezhető passt 9 euró felett veszi meg a piacon (mert van bőven aki annyiért vette) - innentől én már semmin se csodálkozom.
-
bepken
veterán
G2 vs. mousesports - ez remélem jó lesz
-
bepken
veterán
válasz vzsryl #72188 üzenetére
én eddig újabb ENCE vs. Astralis döntőre tippeltem, de ez után a meccs után már nem vagyok benne olyan biztos. a Dust2 tényleg nagyon jó volt! viszont látszott, hogy az Astralis jobban bírta a hosszabbításokat, mert Vertigon nagyon elporolták a CR4ZY seggét...
egyébként remélem, hogy a G2 vagy a mouz nyerni fog ma (bár mindkettő elég kaki volt tegnap...), csak mert bár a NaVi-ra tettem a picket, mégis a CR4ZY-nek fogok drukkolni
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz vzsryl #72190 üzenetére
hát úgy néz ki én most buktam a gyémánt medált.... szomi vagyok
igazából ott csesztem el, hogy utolsó pillanatban a Liquid-et teggem meg 3-0 helyre az ENCE helyett. ha ezt nem lépem meg, akkor bőven jó volnék
-
bepken
veterán
válasz LendvaiFeri1 #72202 üzenetére
ugyanezt tettem meg én is aztán még mérlegelek, hogy így hagyjam e vagy cseréljem Astralisra
-
bepken
veterán
válasz Mezcal #72204 üzenetére
bocsi, de nem bírom ki, hogy meg ne kérdezzem: megvetted, de aktiváltad is a passt?
komolyra fordítva, tényleg nem szabadna, hogy probléma legyen. még bőven van idő tippelni. ír ki valamit?
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
Srácok! szerintetek Liquid vagy Astralis? csak mert szerintem most mindkettő alulteljesített eddigi meccseken, épp ezért nem tudok dönteni...
-
bepken
veterán
válasz LendvaiFeri1 #72202 üzenetére
bakker...hát..akkor erről ennyit... (bár én győztesnek az Astralist tettem végül )
-
bepken
veterán
válasz lemusz #72226 üzenetére
vicces volt hallani, ahogy meccs végén a caster srácok is erről beszélgetnek mármint évről évre arról kell közvetíteniük, hogy az Astralis mennyire összeszedettebb csapat az összes többinél. nem feltétlenül rossz dolog ez, bár nyilván sokkal izgalmasabb látni, ahogy mondjuk egy ENCE féle csapat lezúzza a nagyokat. - valamiért idén nekik nem jött össze...illetve nyilván az nincs meg, ami az Astralisnál igen: összeszedettség.
-
bepken
veterán
válasz lemusz #72228 üzenetére
értem, amit mondasz, de nem erre gondoltam. persze, hogy nagy teljesítmény! én drukkoltam is nekik, egészen konkrétan őket vártam a döntőbe de egy 3-0 továbbjutás után valami csak történt, hogy rögtön a következő meccsen kikaptak.
látszik az, hogy rohadt sokat készültek, becsülettel bemagolták az összes csapat összes játékosának legapróbb mozdulatát is. le a kalappal, tényleg!╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
na és akkor most, hogy megvolt az örömködés, jöhet a lényeg: ki milyen ládára váltotta be a zsetonokat?
-
bepken
veterán
hááát én azt hittem, hogy ennél azért jobban hozzá fognak nyúlni. gyakorlatilag ráhúztak egy új textúrát a pályára és kész... mindegy, eddig se volt a kedvencem
más: tegnap a szívroham kerülgetett, amikor a major zsetonokat akartam beváltani. főmenüben már nincs ott ugye a major, nem tudod megnyitni azt a panelt. szerencsére a meccseknél még lehetett zsákolni a ládákat (azt hiszem, még ma is lehet, ha valaki esetleg hozzám hasonlóan halogatta...)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
azt mondja már meg valaki, hogy mégis mi a büdös franc sértő abban, ha a terroristákat terroristáknak nevezzük? :D - [link]
-
bepken
veterán
válasz prtvlogan #72309 üzenetére
biztos én vagyok a gyökér, de nem értem a különbséget aközött, hogy veszel egy kulcsot, amivel nyitsz 1 db ládát....vagy veszel egy "szkennert", amivel "szkennelsz" 1 db ládát...
vagy most ezzel a kulcsos biznisz lett leállítva és ennyi?
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz lemusz #72365 üzenetére
nem akarok nagyon off lenni, de én nem igazán értem ezen oldalak piacának működését....van amit ilyen 30%-kal többért hoz ki, mint Steam piac utolsó pár havi árai, van amit meg fél áron tenne csak fel, ha pl az "average" opciót választom. én leginkább ezért nem mertem még sosem megerősíteni azt a trade offert, mert kizártnak tartom, hogy ez így működik... pedig ezek szerint mégis
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
ami azért furcsa, mert a kulcsokat ezután is meg lehet vásárolni, csupán annyi változott, hogy mindezt játékon belül kell megtenni...ergo ettől nem válik ritkává, így elvileg többet sem érhetne
-
bepken
veterán
válasz GhanBuri Ghan #72394 üzenetére
én már meguntam a fújkálást...meg azt, hogy ha az egyik kifogy, akkor helyette be kell tenni a következőt...egyszerűen törölni szoktam őket
-
bepken
veterán
na én a heti pontomat meg is szereztem valószínűnek tartom, hogy a vége felé már nem ilyen nehézségi szinten lesznek a feladatok (vagy kitudja)
viszont ez az XP boost téma nem igazán működik.....konkrétan nálam olyan szinten nem működik, hogy ilyen 5-6 XP jött egy egy meccs után. ezt azért remélem, hogy javítani fogják. vagy csak nálam van így?
-
bepken
veterán
válasz lemusz #72444 üzenetére
ja azt látom raktáramban. mondjuk akkor méginkább nem értem, miért csak ilyen kevés XP-t kaptam. casual módban is szokott azért 200 körül adni egy meccs után, most meg tényleg csak pár XP jött, meg a szokásos heti bonust se láttam kiírva.
-
bepken
veterán
a skinek engem spec nem zavarnak. bár az is igaz, hogy versengőben eddig csak 1-2 ilyen játékkossal dobott össze. valószínűleg rosszabb lehet a helyzet, ha minden játékos skinnel tolja....az optimalizálás dolgot viszont sürgősen meg kellene oldaniuk.
a láthatóság része szerintem később majd alakul. ráadásul elég erősen benne van az a faktor is, hogy ezeket a karakter modelleket még nem szokta meg a szemed. (értem, hogy vannak spotok, ahol konkrétan nem látszanak, de nem ezekről beszélek)
a cache meg mondjuk az operation előtt is egy nagy darab kaki volt...eddig se játszottam rajta, ezután sem fogok. de általában mindig ez van a "felújított" pályákkal, aztán később javítgatják őket. dust2 is dettó ugyanígy volt anno.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz gyáliSanyi #72508 üzenetére
mert hát nincs is egyszerűbb módszer a süllyesztőbe küldeni egy játékot, mint kiadni rá a játékosok által régóta várt (16 hétig tartó) operationt. majd ezt követően, jelezve a nagyközönségnek, mennyire hátrahagyottak, heti többször frissíteni azt....tényleg.
-
bepken
veterán
válasz lemusz #72512 üzenetére
meg a frissítés javító frissítésének a javító frissítése...de akkor is ordenáré baromság úgy írni a játékról, mintha telibe szarná a fejlesztő. csak azért, mert látott az illető egy videót youtubeon.
sokkal többet játszok mióta kinn az operation, és nyilván nem csak MM, hanem zömmel casual módokat. nem hogy csalóval nem találkoztam, de rendszeresen találok tök normális, vadidegen co-op partnert.
-
bepken
veterán
30 fejest kéne lőnöm DM meccs alatt, de fogalmam sincs hogyan, amikor az sv ilyen 6-8 között ugrál pirosban... ilyenkor ez tényleg server oldali probléma vagy nálam van valami gebasz?
-
bepken
veterán
válasz Bence942 #72548 üzenetére
az "sv" szerver oldali, abba nem szól bele, hogy milyen gépe van. nekem is többször van, hogy pirosba megy és játszhatatlan az egész... legutóbb MM alatt volt ilyen, amikor frissen kijöttek a heti küldetések.
btw: panorama UI előtt volt olyan lehetőség, hogy "report server" - ez hová tűnhetett?
-
bepken
veterán
válasz lemusz #72551 üzenetére
mondjuk sajnos simán el tudom azt képzelni, hogy miután már túl sokan fedezték fel ezen lehetőséget, a jelentések elhanyagolható százaléka bizonyult hasznosnak, így maga a funkció is okafogyottá vált...
-
bepken
veterán
tegnap este mikor elindítottam a játékot, olyan volt, mintha elhagytam volna egy MM meccset és felajánlotta az újracsatlakozást. fura volt, de gondolom tegnapi Steam server szarakodáshoz volt köze.
-
bepken
veterán
válasz trapi007 #72562 üzenetére
nekem gyakorlatilag csak a danger zone küldetések hiányoznak, lévén rohadt béna vagyok BR játékokban (ezáltal nem is nagyon csipázom) - erre nincs valami megoldás?
-
bepken
veterán
válasz -secret- #72593 üzenetére
Fnatic (foil) | Katowice 2015 ~44€
DreamHack Winter 2014 (foil) ~37€fóliás matricák elve értékesebbek ugye, de ezekből alig van jelenleg a piacon
(a vevő ilyen szempontból jól járt, de szerintem Te sem jártál rosszul )[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
kíváncsiságból: másképp játszanál, ha tudnád, hogy - a példa kedvéért - 10/10 az indexed, mintha 6/10 lenne?
(ha van kedved, azt is leírhatod, hogy melyik értéknél és miért :) )
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
eddig is szólt, ha nagyban eltérő trust factorod a többi játékosétól.
ilyenkor van, hogy illedelmesen kilépek a váróból :)
-
bepken
veterán
akkor egy szinten vagytok. nekem többször volt, hogy behívtam valakit és ő is behívott valakit....aztán meccs indításnál jött a piros figyelmetetés, hogy gáz van. ilyenkor vagy kickeltük azt az illetőt és kerestünk mást, vagy én léptem a váróból. de lényeg, hogy szerintem ez eddig is működött, ennél több információra nincs is szüksége a playernek.
-
bepken
veterán
de elvileg csak akkor szól, ha akkora különbség van a két profil között, ami már a te trust factor szintedet is befolyásolhatja. (ergó trollkodó hülyegyerekkel kerültél egy váróba vagy pl olyan valakivel, akit mostanában gyanússá vált)
-
bepken
veterán
válasz Zomb€€ #72641 üzenetére
hát én meg azt kívánom, bárcsak tényleg évente jönnének ilyen 1 hét alatt összedobott szarok! (értsd: két és fél év volt az az 1 év )
bevallom én élveztem! bár nyilván akadnak olyan küldetések, amik teljesítéséhez nem érzek elég motivációt.szóval valószínűleg marad az arany medál.
na de az a játék, amit telibe szar a fejlesztő, azt nem itt tart, hidd el nekem...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest