Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
válasz
megint én
üzenetére
köszi.. de ezeket már olvastam... és meg is csináltam a steam supportos dolgokat amit írt a gyerek... még a steam install filet is újból leszedtem a netről.. de minden ugyan az....
sőt most hogy letöröltem mindent... 20gb steam mappát is... telepíteni se lehet őket újra...

steampowereden már be is regeltem.. de még nem enged írni.. pedig kaptam emailt amivel visszaigazoltam a regisztrálást.. de kiírja hogy nem vagyok még aktív...

-
scope2007
addikt
hali!
nem tudom mi van... újraraktam az egész wint (nem csak emiatt), steamet, az összes gémet lehúztam újra.. semmi régi beállítás, mappa nem zavarhat be..
most minden teljesen újonnan letöltött..most se enged felcsatlakozni szerverre :S mi lehet?

-
-
scope2007
addikt
eredeti cs:s ezt írja bármelyik szerverre akarok csatlakozni:
"You are in insecure mode. You must restart before you can connect to secure servers."
mi a megoldás? pls help
-
scope2007
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
scope2007
addikt
nekem bejön az updét utáni csé... shotgun mintha jobban sebezne.. azaz könnyebben lehetne vele ölni.. ezt már szeretem

-
scope2007
addikt
hali!
tudnátok mondani jó magyar szervert?
d2 only no awp lenne a legjobb.. erdetisegyébként ezt nem tudjátok mitől lehet? sokszor le/fel rakom a játékot tálcára, ha meghalok.. addig fórum vagy msn stb... és mikor kb 20x-ra teszem vissza eltűnnek a dobozok, tereptárgyak
elég durva.... rendesen ott vannak, de átlátszó minden... ez egy über csítnek is elmenne.. pedig semmi ilyesmi nincs.. csak tálcára le/fel a gém sokszor és ez lesz 

-
scope2007
addikt
Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
- Call of Duty: Black Ops 7
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mozilla Firefox
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

most se jó.. próbáltam 10perce..
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)