Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorozsma
csendes tag
Megpróbálom, hogy minden települést külön layerre rajzolok, és gondolom a rétegeket külön-külön már lehet szinezni. Mindenesetre köszönöm a segítségedet.

-
Dorozsma
csendes tag
Dehogyisnem. Azok településhatárok, a települések ugyanis nem pontszerű objektumok, és a 60 település teljesen lefedi a megye területét. Azért tűnhet furcsán, mert külterületekkel együtt vannak ábrázolva. De ez most részlatkérdés...
-
Dorozsma
csendes tag
http://www.csongrad-megye.hu/index.php?currentNumber=3¤tIsExpanded=0
Itt a térkép. Ezt nyitottam meg Corelban, majd egy másik layeren körberajzoltam. -
Dorozsma
csendes tag
Volt egy térkép, amit megnyitottam, és körberajzoltam, ez lett az új, már általam megrajzolt térkép. Ezen ha ráklikkelek egy településterületre, akkor egy körvonaldarabot jelöl ki.
-
Dorozsma
csendes tag
Az a problémám, hogy nem tudok kijelölni egy adott települést. A körvonalak zártak, azzal nincs gond. Hogy tudok kijelölni egyetlen települést?
-
Dorozsma
csendes tag
Heló
Lécci segítsetek
A szakdogámhoz kéne egy térképet szerkesztenem. Csongrád megye településhatáros térképét már megrajzoltam, s a települések területét különböző színnel vagy mintával szeretném beszinezni, a rá jellemző adatoknak(pl. népsűrűség...). Hogy tudom megcsinálni, hogy az egyes településeket külön kezelje, külön tudjak nekik színt adni?
Előre is kösz a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- AliExpress tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest