- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Quentin Ruby #3208 üzenetére
Te se haragudj, de olvasd vissza a hozzászólásokat.
A többiek értetlenkedtek, hogy ilyen rossz nem lehet a ram. Én csak közöltem, hogy mennyit megy. Az Adatát meg végképp nem szapultam... sőt azt írtam, hogy sztem elég jó márka.
Azért az én véleményem is az, hogy mehetne többet, hisz ha elolvasod a hozzászólásokat mindenféle gagyi ram is elfutkos legalább ennyin, ha nem többön, de én ennek ellenére sem hisztiztem, hogy ménemmengymáezren!
A pénztárcafeltöltős részt meg egyenesen kár volt leírni mert csak magadat minősítetted vele. Nem tudod mennyiért vettem, mikor, miért, hogyan...ellenben én akkor is és most is tökéletes tudatában voltam a pénztárcám tartalmának és annak, hogy mennyiért és miért ezt a ramot vettem. Azt is tudtam mit remélhetek és mi az amit elvárhatok ezért. Reméltem, hogy jobban megy, mert sokaknál ez a helyzet, de tudtam, hogy el nem várhatom a tuningot.
Most meg csak szimplán leírtam a helyzetet, mert vmi téma kapcsán feljött a topicban.
Innentől fogva értelmetlen erről beszélni...
Ez a!
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Automata kávégépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Óra topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest