Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
zoo8800
üzenetére

Nem azért, de volt már több olyan eset, hogy IBT végigment ott, ahol Prime hibát dobott
Új névvel most divatos nagyon, slágercucc, de sztem semmivel se jobb mint a príme 95..
(nem is mai dolog,évek óta létezik,csk míg"Linpack"néven futott, nem volt érdekes
)Rendszerfüggő asszem ez is, mint minden teszt.Persze jó, nem mondom, hogy nem.
(#9392): Csak nem.Bár..ma már validolni se tudtam!Office jön be, kilövi.
Még a labor nem igazolt vissza, illetve annyit,h Ők semmit sem találtak a mintákban amiket küldtem. Lehet, hogy már mailt írni se tudnak azóta
-
puttputt
őstag
válasz
zoo8800
üzenetére
Hát..., nálam rendesen cibálja a gépet, kell is neki... a ram-stabilitási pontot sem a netről lestem le, csak utólag láttam, hogy mennyi (900). 900 felett akár 1-2-vel is, pl. "frankón" kifagy vele a SR2
A boot önmagában semmit sem ér..., minimális eltéréseket tapasztaltam. Bebootol nekem 4,7-en is, 1000-en a ram, de minek 
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gumi és felni topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Áprilisi hardverpasziánsz
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A boot önmagában semmit sem ér..., minimális eltéréseket tapasztaltam. Bebootol nekem 4,7-en is, 1000-en a ram, de minek