Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Asszem PH tesztben olvastam hogy unlockossal helyettesítettek több procit teszteléskor.
Bios-ból beállítható fixen 6x. Legalábbis EP35C lapon lehetett.Megfelelő teljesítmény/ár mellett a legnagyobb szorzótartományt E6850-nél találtam 6-9 (x333).
Talán majd az E6950 6-9,5x lesz a megoldás, vagy ha lesz 3.33 Ghz-es ebből a szériából akkor a 6-10x.Az a probléma (ahogy itt korábban írta egy topictárs), hogy a hőleadást/teljesítményfelvételt a frekicsökkentésn mellett erősen befolyásolja a CPU-nak adott fesz is.
A gyakorlatban is kipróbáltam:
Az FSB manuális beállításánál (333) csak a szorzót veszi le az energiatakarékos lap. Számit ez is, de csak pár fokot.
AUTO módban, ha bekapcsolom a DES-t 1,3 - > 1,03 azaz negyed voltnyi feszcsökkentést produkál a lap.
Miközben a proc 5,4A-t eszik alapjáraton. Ez 10Watt és további 3-4 fok proc hűtőtől, háztól függöen.Tudom, hogy a lapon is be lehet állítani valami "reduce voltage" funkciót, de nekem sehogysem müxik automatán DES szoftver nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- aquark: Zsebszámológépek
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Metal topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest