Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jorden06
senior tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Most 1,3V-nál járok, és úgy néz ki ez stabil (20perce megy az Orthos) bár ennél lentebb még nem mentem, érdemes még próbálkozni még kisebb értékkel? Azért ez érdekes, hogy alapból meg 1,4V-ot ad neki a lap, ezt, hogy találja ki, csak biztosra akar menni?
Ez az 1,3V kicsit érdekes nekem, szerintem a P5K lapom még alapon járatva is több feszt ad a procinak mint én most húzva
nem fura ez egy kicsit?Mindenesetre -10fok az eddigi eredményem
47/46 fok a magonkénti hőmérséklet load alatt Xigamatek HDT-S1283-mal 5V-os ventikkel (1elöl / 1hátul és 1procin)A gyári pasztából raktam rá de nem vittem túlzásba, ez mennyire számít jó eredménynek?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- GTA V
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem fura ez egy kicsit?
47/46 fok a magonkénti hőmérséklet load alatt Xigamatek HDT-S1283-mal 5V-os ventikkel (1elöl / 1hátul és 1procin)A gyári pasztából raktam rá de nem vittem túlzásba, ez mennyire számít jó eredménynek?