Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0tcha
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
na ebben van valami, csak az előző hsz emből kifolyólag féleg most venni hűtőt, mert ha tényleg melléfogtak akkor csak bánnám azt a pár ezret ahogy ismerem magam, de ha minden kötél szakad, akkor ez lesz, de addig is szeretnék minden más eshetőséget kizárni...
amugy milyen hűtőt javasolsz? átolvastam a hűtős topicot is meg olvastam itt cikket nagy cpu hűtőkről, nekem nem kell csicsa, nem lesz a gép sose kiállítva meg plexi oldallap se, szal a lényeg hogy valami bestbuy hűtő kell, ezt a tx2 t láttam occó meg a freezer is de valamelyik topikba meg pont valamelyiket oltották de nagyon. szóval e kettő között vacilálok, mit mondasz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Core i5 3470 (4k) + Core i5 4590 (5k) processzorok
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Eladó Intel Core i7-6700K processzor (LGA1151, tuningolható)
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest