Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Üdv!
Nálam most 4,06-on, 1,21en lassan 1,5 órája megy, pedig próbáltam rendesen, ott, azoknál az alk.-oknál, ahol eddig fagyott. Most, minden OK.
(Kivéve, hogy a ram 899
, s ezáltal nem is igen merem feljebb, max. fesz emeléssel..., szerintem nálam ez lesz a kulcskérdés..., hogy sikerül-e eltalálnom a megfelelő feszt.)
Na igen, tegnap tényleg elindult 4,5ön simán boot, gyors..., csak aztán láttam, hogy nem 40-43 fok (mint most), hanem vagy 20-szal több, szal. gondoltam, ennyit nem ér...
Nem tudom, hogy a melegedés miatt lehet-e ramhibázás, mindenesetre semmi "E" jelű hibakód nincs, csak kettőt "szajkóz": 0x00000124 /leggyakrabban/ v. 0x0000050 ezt a kevés fesznél csinálta. Most semmi gáz, nem volt még BSOD, mondom, vagy 1,5 órája, load-ok közepette.
(Egyébként nem szórakozom bench-ekkel egyelőre, mert úgyis kidob a "Saints Row 2"-ből, vagy lefagy, ha gond van. Az meg, hogy stabil-e, kb. 3 perc után kiderül
)
Merném én emelni a feszt, mert az Asus hűtő azért nem mezei..., csak nem igen merem..., bár lehet, hogy 1,4-et megkockáztatok még, azzal sztem. már stabil lenne az 1000-es ram, meg a 4,54-es proci. Csak próbálkozom, ha már összejött ez a "vas", nálam sem presztizs
Azt mondod, hogy 1,7V? Hűha...le vagyok maradva
A 333 akkor rendben van? (Ami "darál"-nak 200)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, s ezáltal nem is igen merem feljebb, max. fesz emeléssel..., szerintem nálam ez lesz a kulcskérdés..., hogy sikerül-e eltalálnom a megfelelő feszt.)