Hirdetés
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SziAtee
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek. Szeretném húzni a procimat (C2D e6750), de egy bizonyos fsb fölé nem tudok stabilan menni. Az előző procimnál (C2D e6400) is ugyanott volt a vég, vagyis 375 fsb-nél, 8x szorzó mellett 3000MHZ. FSB
RAM 1:1
A ennél tovább emelem az fsb-t akkor az orhtos tesztelés alatt mindig hibát észlel (Blend – stress CPU and RAM). A Small FFTs ment rendesen, ezért gondolom a ramoknál lesz a bibi. Már próbáltam mindenféle (persze ésszerű határokon belül) feszültség mellett, de képtelen vagyok stabilizálni a rendszert. A ramok Super Talent 800 Mhz (T800UX2GC4). Alaplap: abit AB9.
2 dologra gyanakszok:
- ez a ram sosem fog jól muzsikálni ab9-ben
- nem találom el jól az időzítéseket
Az időzítéseknél túl sok variáció van és ha ott a baj, nem tudom merre induljak a számokkal. Ha auto-ra rakom a beállításokat, akkor nem megy rendesen a rendszer.
Olvasgattam sokfélét, sokfelé, de nem találtam megoldást. Ha valakinek bármi tippje is van, kérem ossza meg velem!
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
RAM 1:1