Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
a P5B lap jó választás lesz, a 965 chip szereti a tuningot, azzal nem lesz baj.
a táp viszont nagyon necces lesz. nekem is volt 400as Codegen tápom és nem akarlak elszomorítani, de nálam alaplapcsere lett a vége a mókának, és a videókarin is hazab@sztam a ramokat, amik később nem mentek csak 50MHz visszavétellel (9800Pro volt akkor ami 378-on hajtotta a ramokat. namost a táp meghalása után a kari csak 320as ram sebességgel tudodd működni.)
nem akarlak elszomorítani, de ha nem akarsz mégtöbbet költeni a gépre, akkor próbálj meg valami jobbfajta tápot, mert ezzel a Codegennel hasonlóan járhatsz mint annó én.
elhiszem hogy nehéz rá összeszedni, mert nem pereg az égből a pénz (most biztos azt gondolod hogy csak beszélek itt marhaságokat, mert nekem ilyen meg olyan cuccok vannak, de hidd el, én is 4 hónapig voltam gép nélkül amíg összeállt a mostani. úgyhogy tudom mit jelent az hogy spórolni. és ezt mind magamnak gyűjtögettem, a világon senki 1 fillért se adott mellé).
egy 6-8e között már lehet kapni 350 vagy 400as márkás tápot (CoolerMaster, Coolink, Chieftec) ezekkel menni fog a konfigod és nem áll fent annak a veszélye hogy esetleg a táp miatt az egész gajjra megy.
segítek egy kicsit, itt nézz utána, sztem ennyit megér :
- Cooler Master eXtreme Power 430W
- CHIEFTEC HPC-360W
- FSP NOISE KILLER 350Wremélem segítettem valamit.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs