Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
krenski.84
csendes tag
Üdv!
Sajnos csak most vagyok net közelben kb 2 órát, ezért nem tudok utánna olvasni a témának.
A következő a problémám:
aditt a proci + lap.Alap órajelen kb 28 31°C megy kb800~1000fordulaton a venti, bios szerint. Sok tesztben (a PH!-n) azt olvastam hogy fesz emelés nélkűl illetve gyári hűtővel simán viszi a 3400Mhz-t. Nekem ennyi nem kell elég csak 3040Mhz
. Tudni illik ezért nem vettem E6850-et mert sokaltam 17e többet érte. igazából azt sem tudom hogy így fel húzva hozza-e a 6850 teljesítményét?!
nem rég fel húztam eddig(3040Mhz),de ott kb 40-42°C volt.fél óra crysis után.ez jo adat?tehát kb ezeken a °C tartományokon belűl mozog a proci? Rég volt INTEL-em sokáig AMD-s voltam ezért még ez is hűvös AMD-hez képest csak nem akarom ki nyírni a procit.THX minden segítséget! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Építő/felújító topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Crimson Desert
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Tudni illik ezért nem vettem E6850-et mert sokaltam 17e többet érte. igazából azt sem tudom hogy így fel húzva hozza-e a 6850 teljesítményét?!
nem rég fel húztam eddig(3040Mhz),de ott kb 40-42°C volt.fél óra crysis után.ez jo adat?tehát kb ezeken a °C tartományokon belűl mozog a proci? Rég volt INTEL-em sokáig AMD-s voltam ezért még ez is hűvös AMD-hez képest csak nem akarom ki nyírni a procit.THX minden segítséget!