- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sh4d0w: Nyitlocker
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
otimo
újonc
sziasztok !
gondban vagyok es a segitsegetekre lenne szuksegem !
vasaroltam egy Intel Xeon 5405 Procit ami 2ghz-t tud 12 mb cache-vel 4 magon ! es hozza egy
LGA 771 to 775 adaptert is ! a gepemben egy Asus P5KPL-AM EPU alaplap volt egy G31 es csippkeszlettel !
betettem a prit es valami hibat adott de F1 el tovabb tudtam lepni ! igen am de amikor elert a bootolashoz a kurzor csak pillog egy orat is akar es onnan tovabb nem megy ! na gondoltam ok az alaplapom valamit nem tud veszek a gepbe egy jobbacska lapot ami tobbet tud ! meg is rendeltem egy Asus P5B Premium lapot
ami nem volt draga de alitottak biztosra,hogy a proci is fog menni vele es tobbet is tud a masiknal ! itt is ugyanez a gond ! Microcode-be betettem a 771 hez tartozo cuccokat most semmi hibakodot nem ad de amikor elkene induljon a boot pillog a kurzor es tovabb nem megy ! mar nem tudom mit kezzek vele ! valakinek valami tippje? nagyon halas lennek !
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- Intel 1851-es Procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz AM4 Box - Garancia 2026.11.01.
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
gondban vagyok es a segitsegetekre lenne szuksegem !